Следва

Олимпийска треска

Десетимата най-адекватни родни хубавци, които не се подхлъзнаха от славата

Точно преди седмица стана въпрос за това кои са 10-те най-адекватни родни...

All fashion преди 11 години

Точно преди седмица стана въпрос за това кои са  10-те най-адекватни родни хубавици, които не се поддадоха на славата. Показахме ти момичетата, които според нас са дорасли много повече от други да бъдат популярни и обичани и въпреки всичко не демонстрират грозно, не парадират с това и знаят как да се държат нормално.


Съвсем в реда на нещата беше да направим класация, която да включва и родните ни хубавци. Оказа се по-трудно, отколкото очаквахме, но все пак с общи усилия успяхме да събрахме 10 от тях на едно място и то под точно това заглавие.


Отсяхме имената на всички талантливи, умни и емоционално интелигентни ВИП красавци, които известни или не със сигурност биха били приятна компания за всяка една жена. Те са достатъчно зрели, амбициозни и секси и трудно се поддават на провокации, което освен всичко друго ги прави и адски интересни за нас.


Момчетата знаят достатъчно добре, че славата е преходна. Но ние пък сме на ясно, че стилът, чара и сексуалността, нямат давност. Точно затова сме ги избрали и тези горе, защото си имат от всичко това по много...

Представяме ти 10-тимата родни чаровници, които останаха на финала днес следобед. Разбира се, списъкът не е изчерпателен, но включва лицата, които са популярни за този момент. Ако и ти се сещаш за някой, който сме пропуснали, не забравяй да ни го споделиш.   

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.