Десетимата най-адекватни родни хубавци, които не се подхлъзнаха от славата

Точно преди седмица стана въпрос за това кои са 10-те най-адекватни родни...

Точно преди седмица стана въпрос за това кои са  10-те най-адекватни родни хубавици, които не се поддадоха на славата. Показахме ти момичетата, които според нас са дорасли много повече от други да бъдат популярни и обичани и въпреки всичко не демонстрират грозно, не парадират с това и знаят как да се държат нормално.


Съвсем в реда на нещата беше да направим класация, която да включва и родните ни хубавци. Оказа се по-трудно, отколкото очаквахме, но все пак с общи усилия успяхме да събрахме 10 от тях на едно място и то под точно това заглавие.


Отсяхме имената на всички талантливи, умни и емоционално интелигентни ВИП красавци, които известни или не със сигурност биха били приятна компания за всяка една жена. Те са достатъчно зрели, амбициозни и секси и трудно се поддават на провокации, което освен всичко друго ги прави и адски интересни за нас.


Момчетата знаят достатъчно добре, че славата е преходна. Но ние пък сме на ясно, че стилът, чара и сексуалността, нямат давност. Точно затова сме ги избрали и тези горе, защото си имат от всичко това по много...

Представяме ти 10-тимата родни чаровници, които останаха на финала днес следобед. Разбира се, списъкът не е изчерпателен, но включва лицата, които са популярни за този момент. Ако и ти се сещаш за някой, който сме пропуснали, не забравяй да ни го споделиш.   

 

Коментари: 2

K
Kris (2012/05/03 / 08:45)
Не красиви точно, Покита, а адекватни. Малин е напълно адекватен, никога не се надувал, никога не е стоял неестествено. И за Славков мога да го кажа. Да си внук с такава тежест не е никак лесно, спокойно можеше да е някое наркоманче или поне лигняр.
P
pokita (2012/05/03 / 01:34)
Не мога да разбера защо във всичките си beauty класации поставяте Малин Кръстев?? Някой от вас явно има много извратена представа за красив мъж. Същото се отнася и за Тодор Славков, може би е богат (ако това за вас е критерии за хубост), но красив определено не е.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia