Следва

Ваканция в юнския бюти брой на Vogue Nippon

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

На всички е известно, че козметичният гигант MAC обича цветовете. И още как! ...

Hair преди 11 години

MAC с нова серия изобилно цветен грим

На всички е известно, че козметичният гигант MAC обича цветовете. И още как!

Жизнени, искрящи цветове виждаме и в новата серия на бранда – Reel Sexy.

Забелязваме пастели, но и ярки нюанси, които влизат право в целта на тенденцията color blocking.

Цялата тази цветна феерия е представена в рекламно промо, в което моделът Кристен Макменами е почти клоунски гримирана в папгалски цветове.

Хареса ни идеята за ефектно изпъкване на цветовете в празния кино салон и как моделът играе с лицето си.



На това му се казва страхотна реклама!

Lancome влиза в колаборация с модния лейбъл JENNY PACKHAM



Влюбихме се в тази приказна чанта в стил 30-те, която да бъде в лимитирана серия като дизайнерски подарък. Този сезон модната къща на Джени Пекъм вдига летвата и заедно с френския козметичен гигант Lancome създава това луксозно допълнение в аксесоарите. Както и самата Джени споделя целта е „ да се създаде елегантен и полезен дизайн за съвременния будоар”.

Знаем, че самата херцогиня Катрин Мидълтън е голяма почитателка на дизайнерката и има защо!

Ние определено бихме се възползвали от тази приказна колаборация!

Jeanne Lanvin с нов аромат Jeanne Lanvin Couture



Нова интерпретация на оригиналния парфюм Jeanne Lanvin, която е изтънчена композиция от дървесни нотки, пуска на пазара модния лейбъл.

Ароматът подчертава женствеността и използва прелъстителни аромати, за да акцентира на запазената елегантност на Lanvin.

С ухания на малини, пролетна роса и листа от виолетки, сигурни сме, че уханието съчетава сексапил и чувствителност в една лилава семпла опаковка.

Саския Де Брау в нов клип на Chanel и езика на Мадмоазел



Обичаме, когато някой творец се развихри така. Особено, когато става дума за Chanel, тогава всички сваляме шапка. Ето какво имаме предвид.

Последният промо клип за колекцията лакове на модната къща е гениално сътворено от творческия директор на Chanel Beauté Питър Филипс и британския режисьор Рут Хогбън.

Цялата красота по идея на Филипс се крие в танца с пръсти, който холандският модел Саския де Брау разиграва пред камерата. Една от последните музи на Лагерфелд за Chanel говори чрез езика на глухонемите, движейки нежно пръсти, като цитира някои от най-известните изказвания на Мадмоазел. За звуков фон е избрана нежна струна, а Саския е повече от фантастична в нейния Шанел образ.

Видеото е екслузивно представено в Tmagazine, наслади се на този кратък, но изключителен филм тук>>

Изумителната Даря Строкоус за бюти изданието на Vogue Япония месец юни



Темата на тази бюти инспирация е почивка, лято и лукс, пресъздадени чрез страхотния стайлинг на Пат Уилсън и великолепния грим на Лена Коро. Модата и красотата са в чудесна хармония, гримът е съвършено премислен в тенденциите на пролетта, а моделът Даря Строкоус е идеалното "платно" за бюти фантазиите на екипа на модната библия.

Виж още тук>>
 

More Hair