Следва

Днес си купихме ... равни сандали...

NEWS: Анна Дело Русо прави аксесоари в колаборация с H&M

Серията бижута, слънчеви очила, обувки, чанти и куфари ще съчетаят както уникалния стил на модната икона Русо, така и характерното качество на поносими цени на бранда H&M

All fashion преди 11 години

Като разбрахме, че легендарният моден директор Анна Дело Русо влиза в специална колаборация с шведския лейбъл H&M, в нас нахлу особено любопитство. Първо, защото знаем, че италианката е истинска модна икона с постоянно присъствие в блогосферата и екстремния си стил. Именно нейната запазена марка – блясъкът и пищните детайли, ще е основен акцент в новата колекция аксесоари за H&M.

Колекцията ще бъде пусната в продажба на 4 октомври, точно по време на седмиците на модата.
Серията бижута, слънчеви очила, обувки, чанти и куфари ще съчетаят както уникалния стил на модната икона Русо, така и характерното качество на поносими цени на бранда H&M.

„Много се вълнувам за тази колаборация. За първи път H&M работят с моден директор за специален проект. Това е знак за важна еволюция в модата и аз съм едновременно трогната и развълнувана, че съм една от избраните да я поведа. Исках да създам скъпоценни аксесоари, които трудно се намират.

Като стилист знам колко важни са аксесоарите-те са личният почерк към всеки аутфит. С тези модели всеки може да се забавлява, като превърне обикновения ден във фантастичен модерен ден.”
, казва Анна Дело Русо.


Ана с главния дизайнер на H&M Маргарита ван ден Бош

Модният фотограф Хелмут Нютон описва Анна Дело Русо като „моден маниак”, затова в сътрудничество с една от най-прогресивните hight street марки очакваме колекция с нетипичен дизайн и дръзки елементи. Все пак, тя е работила като моден редактор за Vogue Италия над дванайсет години, а сега е моден директор и творчески консултант на Vogue Япония.

Екстравагантният стил на Дело Русо със сигурност ще е истинска сензация в света на аксесоарите!
 

More All fashion