Топ 10 на най-добрите кремове за лице със слънцезащитен фактор

Солидната доза слънчева енергия, която поехме с настъпването на горещия май, ни напомни, че от лятото по-хубаво ...

Солидната доза слънчева енергия, която поехме с настъпването на горещия май, ни напомни, че от лятото по-хубаво няма. Защото освен чифт къси гащи, рокля и няколко страхотни тениски, друго през тези слънчеви месеци почти не ни трябва, а и все ни тегли към ваканция, море и пътешествия, каквото и да правим.Но слънцето, освен че е вълшебно и има удивителното свойство да ни кара да се влюбваме, е като аларма, която предупреждава, че без защита, няма сигурност, и без усилия няма красота.

За да предпазят лицето като най-уязвимо от първите слънчеви лъчи в града, големите козметични компании разработват кремове със защитен фактор, който предотвратява появата на пигментни петна и не позволява на кожата да остарява несправедливо преждевременно. 

В цялата суматоха от марки и цени на пазара ние направихме селекция от 10-те най-добри, които можем да си купим във всяка аптека или козметичен магазин.

Разделихме ги на две микротеми - кремовете за лице, които са подходяща основа за грим и които не изискват повторно нанасяне в рамките на деня и такива, предназначени за солидна слънцезащита, но изискващи повторно нанасяне, особено след намокране на кожата на лицето, изпотяване или избърсване. 

Виж кои са те в галерията горе!
 

Коментари: 3

H
holygrace (2012/05/04 / 11:06)
А може ли един малко глупав въпрос - тези продукти могат ли да се ползват като хидратиране преди фдт или са твърде мазни? Защото аз много се чудя как да съчетая някаква гел-емулсия и сънблок защита без да става тежко на лицето...
K
Karamela (2012/05/03 / 16:44)
prolet, ти в статия за 10-те най-.... продукта, както си го пише в заглавието, какво очакваш да видиш - краставици и домати ли?
P
prolet (2012/05/03 / 16:26)
Ако това е рекламна статия, моля слагайте етикет - платена публикация, или както е модерно в ТВ предаванията - че има продуктово позициониране.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia