Следва

30 процента намаление на всички продукти Estee Lauder. Само три дни!

Топ 10 на най-добрите кремове за лице със слънцезащитен фактор

Солидната доза слънчева енергия, която поехме с настъпването на горещия май, ни напомни, че от лятото по-хубаво ...

Hair преди 11 години

Солидната доза слънчева енергия, която поехме с настъпването на горещия май, ни напомни, че от лятото по-хубаво няма. Защото освен чифт къси гащи, рокля и няколко страхотни тениски, друго през тези слънчеви месеци почти не ни трябва, а и все ни тегли към ваканция, море и пътешествия, каквото и да правим.



Но слънцето, освен че е вълшебно и има удивителното свойство да ни кара да се влюбваме, е като аларма, която предупреждава, че без защита, няма сигурност, и без усилия няма красота.

За да предпазят лицето като най-уязвимо от първите слънчеви лъчи в града, големите козметични компании разработват кремове със защитен фактор, който предотвратява появата на пигментни петна и не позволява на кожата да остарява несправедливо преждевременно. 

В цялата суматоха от марки и цени на пазара ние направихме селекция от 10-те най-добри, които можем да си купим във всяка аптека или козметичен магазин.

Разделихме ги на две микротеми - кремовете за лице, които са подходяща основа за грим и които не изискват повторно нанасяне в рамките на деня и такива, предназначени за солидна слънцезащита, но изискващи повторно нанасяне, особено след намокране на кожата на лицето, изпотяване или избърсване. 

Виж кои са те в галерията горе!
 

More Hair