Следва

Зимният дворец посреща пролетния Бал в бяло

NEWS: Скарлет Йохансон със своя звезда на Алеята на славата

Скарлет пристигна на церемонията вчера в компанията на своя екранен партньор в продукцията Джереми Ренър
 

People of art преди 11 години

Миналата нощ в Холивуд актрисата Скарлет Йохансон получи своя звезда на Алеята на славата. Облечена изключително стилно, в безпогрешната комбинация черно-бял топ и пола молив в съчетание с червени платформи, тя изглеждаше като истинска дива от 50-те.

Освен неоспорим сексапил обаче, Йохансон притежава и безспорен талант, който й донесе бляскава кариера. Нека не забравяме, че актрисата има в кариерата си над 18 награди и 27 номинации за ролите си във филми като „Изгубени в превода”, „Вики, Кристина, Барселона” и „Железният човек 2”.

Най-новият проект на красавицата е филмът на Marvel „Отмъстителите”, където изпълнява ролята на руския таен агент Наташа Романоф. Скарлет пристигна на церемонията вчера в компанията на своя екранен партньор в продукцията Джереми Ренър. Според нас изглеждат доста симпатична двойка, но дали има нещо повече от колегиални отношения между двамата, можем само да гадаем.

Не само той обаче дойде да я подкрепи. Събитието събра пред обективите на фотографите три поколения от семейството на Скарлет. Актрисата получи поздравения и подкрепа от своята баба Дороти Слоън, майка си Мелани Слоън и малката си сестра Фенан Слоън.

Получава поздравления и от нас и то не само заради безупречния си стил, но и заради безспорните си постижения в кариерата!

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра