Том Форд скандализира модата с неприлични голи снимки

Известният със сексуално провокативните си рекламни кампании дизайнер скандализира Америка със снимките за ...

Известният със сексуално провокативните си рекламни кампании дизайнер скандализира Америка със снимките за пролетния каталог на мъжката колекция Tom Ford.

„Неприлична”, „шокираща” и още няколко сензационни определения получи сесията с кадрите, които според нас са право в целта с посланието си - секси мъж с красива гола жена - напълно естествено! Да не говорим, че сексът при всички положения продава, и то по много! 

Рекламните снимки са дори по-малко скандална, отколкото очаквахме, историята е режисирана добре - хора със скъпи навици, скъпи аксесоари и скъпи партньори.

Секси е, а ние нямаме проблем с това, може би само с фантастичното тяло на моделката, което няма да постигнем дори и да караме месеци на плодов режим. 

Ти какво мислиш за тези снимки - прекалено секси или...?  

Коментари: 3

B
budimir metalnikov (2012/05/05 / 10:23)
всъщност , това фейк секси натъртване продължава от 1998 ..как може някой да прави едно и също,един и същ номер и да се казва всеки път"отново ни провокира" отново ни скандализира".. аз предлагам на редакцията да намери 200 момчета на възратстта на този модел да им сложи едни очила да ги вчеше и не мисля,че ще има някаква разлика от СКАНДАЛНИЯ ФОРД..много голямо усилие е трябвало да ти хрумне това..nude + accessior ,като тук идеята е,че нали разжбирате сексито е аксесоара,а очилата са важнотоо.. искам да ви попитам нещо..като гледате тази снимка не ви ли се иска да му я праите на том форд придружена с песента на русланн мъйнов където е оня лигав момент "щип-тибидиб-ЩИП-тиб-и-ди-диийп !" представям си галиян том форт и стафанб тафров заедно в гулаг в една килия как пеят Ющиптибидииип-тибидиийп тибиддииийп'
R
Realist (2012/05/04 / 10:04)
Хмм, определено това момченце не се вписва много в картинката, както е отбелязал коментара по-долу. А и тези очила никак, ама никак не му отиват на лицето и въобще според мен не се е получило много.
B
budimir metalnikov (2012/05/03 / 18:55)
ето кой ще прави компания на Галияно в Гулаг .... голям тексаски селянин е този том форд... ако това го намирате за секси .. може би съм прекален дегенерат и се нуждая от малко благоприличие ...в снимката на сградата на партийния дом с гладиолите в оранжево пред сградата мога да намеря ,много повече сексапил отколкото в тази безпомощност.. и в никакъв случай този дюд не може да да бъде екземплативен за male "model" (плеоназъм е пример за модел,но с това искам да подчертая,че няма нищо именно плеоназмите са за това,да сведат до абсурд) вижте едни от последните работи на R.Avedon for dior homme 2001 with eric van Nostrand.. като видя такива снимки и веднага си представям гомик на който сладострастно са му потекли лигите и се олигавял в целия този моден лигавник

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia