Следва

Ромина Андонова пред сериозна дилема!

Петте любими парчета на Jeason Brad Lewis

Той e артистичното "недоразумение", което се роди от музикалното риалити X Factor и което ние много харесваме...

 

Music преди 11 години

Jeason Brad Lewis e артистичното "недоразумение", което се роди от музикалното риалити X Factor и което ние много харесваме.

Истината обаче, за 26-годишният Людмил Августинов е, че той взе почти всички позитиви от формата без да има прехвалени певчески възможности и недосегаем талант, постигайки популярността си с цената на много труд и упористост. Това, разбира се, нямаше как да остане незабелязано и още с излизането на Jeason от шоуто, той беше назначен за творчески директор във "Вирджиния рекърдс".
 

Малко по-късно Ваня Щерева го покани да работят заедно и така  талантът стана не само лице, но и художник на корицата на новата й книга „30 неизвинени“.

Междувременно изпълнителят не се е отказал от кариерата си на такъв и дори в момента подготвя дебютно парче. 


Всъщност затова, че е интересна личност, с уникална харизма, с имидж, който малко творци се осмеляват да демонстрират ти бяхме споменали и преди, но решихме отново да те въвлечем в разнообразието на артистичното му амплоа. Този път показвайки ти неговия образ през призмата на петте му любими парчета.

Ето какво ни сподели за тях Jeason Brad Lewis:


"Нека да започнем така! ВЛЮБЕН СЪМ В ТАЗИ ПЕСЕН... Адски зареждаща, с лек кънтри ритъм, който се прокрадва и ме прави супер-щастлив. Тя е млада, секси и мега-талантлива. Ето я и нея:
 

1. Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe
  


Аз и моята съквартирантка Марияна танцувахме около 4 часа на тази песен из улиците на София. БЕШЕ МЕГА яко! Хората ни гледаха и ни се кефеха много. Един таксиметров шофьор дори изкрещя по нас "СУПЕР СТЕЕЕЕ"... Поемете дъх, защото песента е върхът!


2. Иван Дорн - Стыцамен ( Ivan Dorn - Stycamen )


Рядко ми харесват български песни... факт, най-накрая намерих такава! Още от първия път направо ме влуди. Ритъмът е модерен, текстът е истински, а Криста е HOT HOT HOT! Перфектната комбинация...


3. Криста - За теб

 

Също моя любима песен. Има едно название OLD is GOLD. И, да! Алия толкова много ми липсва... Абсолютен аудио/визуален експириънс.


4. Aaliyah ft. Timbaland - We Need A Resolution

 
Не е задължитело изпълнителя да е световноизвестен за да ми хареса. Веднага ви давам пример с Dawn Richard, аболютно на ниво. Фен съм й още от първото видео, но това направо ме изкърти. BOMBS AWAY!


5. Dawn Richard - Bombs

 

 

Вижте още:

Петте любими парчета на TromBobby от SouthWick Петте любими парчета на Маги Джанаварова
Петте любими парчета на Стефан А. Щерев
Петте любими парчета на Жорж от The Voice
Петте любими парчета на Alek Sandar
Петте любими парчета на Рейчъл Роу
Петте любими парчета на Симо и Боги от БГ радио
Петте любими парчета на Цвети Чендова
Петте любими парчета на Гери Турийска

 

 

More Music