Следва

NEWS: Последните думи на Уитни Хюстън

Ромина Андонова пред сериозна дилема!

Бременната в шестия месец Миска, се колебае дали да последва любимия си Дарко Тасевски, който наскоро беше продаден от Левски на израелския шампион "Ирони" (Кирият Шмона) или да остане в България...

People of art преди 11 години

Мис България 2010 Ромина Андонова е пред сериозна дилемата дали да замине за чужбина, или да остане в тук.


Бременната в шестия месец Миска, се колебае дали да последва любимия си Дарко Тасевски, който наскоро беше продаден от Левски на израелския шампион "Ирони" (Кирият Шмона) или да остане в България и тук да роди детето си.
 

 
 

Хубавицата преди време се зарече, че независимо къде ще отиде да играе мъжът на сърцето й, тя ще роди дъщеричката им у нас. Затова с днешна дата се очаква македонецът да се премести в Израел сам, а Ромина да замине при него веднага след като даде живто на детето им. Тя ще последва примера на други родни футболни съпруги, като Николета, Христина и Елена Паришева, които зарязаха родината си, за да бъдат до бащите на децата си.




Все пак докато реши какво да прави с бъдещето си, готвещата се за футболна съпруга моделка трябва да вземе общо 10 много тежки изпита в Софийския университет, където учи биология. За сега тя е оставила книгите за бременни настрана и заляга единствено върху дебелите учебници.





Дарко и Ромина са заедно от 2 години, когато се запознават в столично заведение. Само няколко месеца след това заживяват в собствен апартамент.
 

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра