Следва

„КАЛИГРАФИЯ” – Усещане за спонтанност, движение и ритъм

NEWS: Последните думи на Уитни Хюстън

В юнския брой на списание “Vanity Fair” фризьорът на Уитни Хюстън – Тифани Диксън, разказва за последната нощ, която е прекарала със звездата

People of art преди 11 години

В юнския брой на списание “Vanity Fair” фризьорът на Уитни Хюстън – Тифани Диксън, разказва за последната нощ, която е прекарала със звездата.

„Последното нещо, което си спомням, че каза, беше: „Просто искам да обичам и да бъда обичана. Искам да обичам като Исус – безусловно.”, разказва тя.

Диксън е била с Хюстън и предполагаемия приятел на певицата -Рей Джей (певец и актьор, който се прочу и със скандално секс-видео с Ким Кардашиян през 2007 година) в нощен клуб преди инцидента. Папараците са нападнали Уитни и след това тримата напускат заведението.

Отиват в хотелската стая на звездата, за да почете Библията. „Очилата й бяха счупени, но тя четеше, като държеше малките стъкла. Бе маркирала избрани страници от Изход, Марко и Матей.”

Припомняме, че Уитни бе изключително набожна и през 2009 година бе казала пред Опра Уинфри, че отказва наркотиците с помощта на Бог. Според певицата Той й е дал сили и да прекрати изтощителния брак с Боби Браун.

За съжаление обаче, Господ я прибра прекалено рано, а тя до последно се е уповавала на молитвите си.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра