Следва

Божидар Йонов - юбилейна изложба

Защо успяват руските – разсъждения по въпроса за успеха им с родните мъже

null

преди 11 години

 

Защо успяват руските – разсъждения по въпроса за успеха им с родните мъже

Катя, Лена, Наташа, Оля... всички те са любимки на българските мъже, не само, защото са хубави жени, а и защото не им трябва много да решат, че си хубав. И както хората казват за тях - който ги погали при него отиват.

Дали обаче това е така, защото са лесни или защото всъщност нашите мачовци са лесно податливи, няма как да знаем, но пък нищо не ни коства да направим някои разсъждения по въпроса - защо успяват рускините с нашите мъже и защо мъжете ни харесват чужденките.
 

Имаме си една теория, че психологическата нагласа на човек е най-важна. Ако един мъж си мисли и дори е сигурен (заради дългите разкази на баща му, чичо му, вуйчо му... и т.н. за преживяванията им с рускини по българското черноморие), че стига да иска веднага може да включи „руска салата“ в менюто си за вечерта, това означава, че нагласата му е положителна, а вследствие и шансът му за успех с жените значително по-голям. Това не сме си го измислили ние и всъщност от хиляди години мъдрите хора повтарят вероюто , че ако вярваш в себе си сигурно рано или късно ще успееш. Та... поставяме това от една страна, а от другата – готовия резултат.

Може би в самото началото мъжете си мислят, че това е само краткотрайно вземане даване, но за всички останали е напълно ясно, че ако рускинята реши, не е трудно да хване в клопка нашенецът, задоволявайки егото му с един бърз и хубав секс (бел.ред. от познатите ни мъже, не намерихме някои, който да каже лоша дума за сексуалните си приключения с рускините). След това е лесно. Мъжете бързо се влюбват в тяхната галантност, в това че са внимателни и нежни, а освен това и винаги прекрасни – червени устни, руси коси и мини-поли - те преди всичко са жени, които обичат да излагат на показ женствеността си. Като от мечтите им... А това прави впечатление, особено в България, където не са много дамите, които слагат грим и нови дрехи, за да отидат на пазар в Била.

Освен всичко това, както споменахме малко по-рано рускините са жени, които вдигат самочувствието, хранят суетата и са напълно способни така да погалят егото, че да те пленят за цял живот!


Нека не подминаваме и факта, че българинът от години е голям любимец на руските девойки – най-малко, заради митовете, които се носят за неговите креватни умения в Русия (както за техните у нас). Но освен това, той не е много трудна за лов плячка, а и си заслужава услията заради вниманието, семейството и пътят към Европа и света, които дават.


Вероятно за рускините може да се каже още много, а клишета се раждат постоянно, но за сега толкова! Потвърждаваме успеваемостта им, а проблемът, ако има такъв, остава нерешен, Май повредата е в нашия телевизор.
 

 

More from View Sofia

More