Следва

Срещу целулита с процедури в салон за красота Цветна

Editor’s choice: Хидратираща серия продукти от Delarom и как действат върху кожата ни

В ролята на гид View Sofia продължава да избира най-доброто от козметиката в наличност на българския пазар и да го изпробва специално за теб

Hair преди 11 години

В ролята на гид View Sofia продължава да избира най-доброто от козметиката в наличност на българския пазар и да го изпробва специално за теб.

Така ще имаш реален поглед върху продуктите от първо лице, единствено число.

След продуктите за първи признаци на стареене дойде време да ти представим и впечатленията на нашия редактор Веселина по отношение хидратиращата серия на Delarom.

1. Хидратиращо и балансиращо ароматично масло за лице с екстракти от нероли, за всеки тип кожа

Това масло от 100% чисти и натурални съставки има остър специфичен аромат – вероятно от цвета на нероли, който действа събуждащо на сетивата.

Кожата също се събужда, защото след нанасяне на лицето и шията попива бързо, но оставя фин слой, който богато хидратира и освежава кожата. Много е важно да се спазят инструкциите и да се капнат точно 4 капки от маслото върху дланите, да се разтрият и да се нанесе продуктът на кожата.
Аз се изкуших да капна 5-6 капки на дланите си, но се оказа, че са малко в повече. Затова 4 капки са напълно достатъчни кожата да се хидратира за дълго и да запази своята приятна мекота.

Може да се ползва сутрин и вечер, но аз го употребявам вечер и смея да твърдя, че моята смесен тип кожа по никакъв начин не е затормозена, а напротив – на сутринта кожата ми е балансирана и приятно мека.

Препоръчителна цена: 94.61 лв.



2. Крем Acquaconfort с органично алое вера, за всеки тип кожа

След като ароматното масло попие в кожата ми, нанасям хидратиращия крем с алое вера, богат на витамини и минерални соли.

Не знам защо ароматът му ми напомня на плодово пюре, при положение, че част от съставките са масло от кайсиеви ядки и сладък бадем, жожоба и маслина.

Има приятна плътна текстура, която в съчетание с маслото прави кожата ми наистина подготвена за постоянно променящото се пролетно време.

Кожата често губи еластичността си и изсъхва поради покачването на температурите, вятъра и най-вече стреса.

Една добре подхранена кожа с хидратиращ крем Acquaconfort ще запази младостта и сияйния си вид дълго време.

Препоръчителна цена: 106.10 лв.


3. Почистващ хидратиращ флуид с екстракт от лен, за смесена и мазна кожа


Изпробвала съм доста кремове за моя тип смесена кожа, но бях изключително очарована от Delarom. Лекият немазен флуид има много приятен фин аромат и след нанасяне сутрин (може да се нанася и сутрин, и вечер) веднага започва да действа.

Още от първия път забелязах избистряне на тена, свиване на порите и заличаване на някои червени петна по кожата ми, дори малки пъпчици.

Екстрактите от авокадо, лен и мускатна какула явно са непобедима комбинация, защото през целия ден усещах кожата си без неприятното лъщене или изсъхване в някои зони.

Кожата е изравнена и от разширените пори няма и следа.

Горещо препоръчвам за всички със смесена и мазна кожа, защото продукти като този за моя тип проблемна кожа са малко на пазара.

Този флуид е истинска находка, която не е за изпускане.

Препоръчителна цена: 97.55 лв.



4. Хидратираща маска Acquaconfort с екстракт от нар, за всеки тип кожа

С ухание на екстракта от нар и мускатна какула, тази маска действа като живителен елексир на кожата.

Важно е да се нанася веднъж-два пъти седмично, а не всеки ден, тъй като дори само едно нанасяне е достатъчно да съживи кожата за няколко дена.

Хубаво е да се нанесе плътната текстура вечер на почистено лице и шия, да се остави да попие в кожата за около минута-две и да се отмие с хладка вода.

Може би заради хидратиращата хиалуронова киселина кожата е мека, подхранена и ухание приятно.

Препоръчителна цена: 67.23 лв.

 

Като цяло серията е подходяща за суха или стресирана кожа, но хидратирането трябва да е задължителна грижа за всяка кожа и всеки ден.

А когато освен приятно балансирана кожа получим и полезни екстракти и ароматни масла, тогава комбинацията е задължителна за красивия ни външен вид и самочувствие!

 Beauty Editor’s choice: Грижа на Delarom за първи признаци на стареене и как се отразява на кожата



More Hair