Следва

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Срещу целулита с процедури в салон за красота Цветна

Особено натрапчив и нахален от всички беди на зимата обаче е целулитът - крайъгълният камък на добрата форма ...

Body преди 11 години

Изненадата от по-ранното лято ускорява и потребността от грижата за тялото, лицето и косата.

Особено натрапчив и нахален от всички беди на зимата обаче е целулитът - крайъгълният камък на добрата форма и самочувствие, от който се опитваме да се отървем със скъпи продукти и бабини рецепти. Няма лошо, всяко старание се изплаща, но най-ефективно действа масажът. Един не става, а цената му не е малка, затова потърсихме място, където предлагат добра оферта за пакет антицелулитен масаж.

Студиото се казва Цветна, защото е на улица Цветна градина, и с 5 процедури на изключително добра цена, гарантира стегнати бедра без никакъв видим целулит. 

Мястото е приятно, спокойно и дискретно, а за по-упоритите има и фитнес! 



5 цялостни антицелулитни масажа по 60 мин. ще ти струват 185 лева в Студио за красота и фитнес CVETNA, кв. Лозенец, ул. Цветна градина, 77-79. Телефон за резервации: 0899 901 035. 
 

More from View Sofia

Моето КРАСИВО тяло с Biologique Recherche

Body преди 3 години

Козметичният дефект, наричан още целулит, засяга между 80% и 90% от дамите, а видът му се дължи на мастните клетки, които веднъж увеличили обема си, притискат дермиса, разположен под епидермиса, образувайки бучки. Порткаловата кожа не дискриминира - тя се появява по телата ни независимо от теглото и възрастта, а с времето всяко едно изменение, включително хормонални промени, стрес и забавяне на метаболизма допринася за нейното влошаване.

More Body