Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

We love: Специалната синя колекция на Acne се вдъхновява от Принц Чарлз, Серж Гензбург, Джеръми Айрънс

Вдъхновени от портретите на фотографът Сноудон, снимал едни от най-влиятелните и известни личности, лейбълът създава осем красиво направени ризи

All fashion преди 11 години

Шведският бранд Acne не спира да ни удивява с нови и нови идеи и съответно с все повече колекции – било то лимитирани или не.

След като преди няколко седмици модната марка пусна на пазара прелестната бяла капсулна колекция, от която бяхме очаровани, сега идва ред и на синя колекция ризи с една обединяваща идея между тях.

Вдъхновени от портретите на фотографът Сноудон, снимал едни от най-влиятелните и известни личности, лейбълът създава осем красиво направени ризи. Самият той е голям любител на синия цвят и в частност на сините ризи и в кариерата си е снимал множество известни личности, сред които е дори кралицата на Великобритания, облечени в студения нюанс.

Всички тези фотоси Сноудон събира в книга, която съдържа 61 портрета на световноизвестни лица като принц Чарлз и принцеса Даяна, Агата КристиДайвид Бауи, Джеръми Айрънс, Раф Файнс, Иън Маккелън, Маноло Бланик, Тони Блеър и кой ли още не.

Идеята е блузите от колекцията унисекс модели на Acne да наподобяват тези, които са носили популярните лица, които през годините Сноудон е снимал.

Новата капсулна колекция в различни материи и нюанси на синьо ще бъде пусната в продажба от 15 май, а ризите стартират с цени от 220 долара в онлайн магазина на Acne.

Определено ще си заслужават, дори само като си помислим, че може да имаме риза като на принцеса Даяна!


 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.