Наоми срещу Тайра. Битката за рейтинг става ожесточена

Знаем, че между топмоделите Тайра Банкс и Наоми Кембъл отдавна цари вражда, която през годините ту отстъпва място на тихо съперничество, ту отново се разгаря

Знаем, че между топмоделите Тайра Банкс и Наоми Кембъл отдавна цари вражда, която през годините ту отстъпва място на тихо съперничество, ту отново се разгаря.

Не е тайна, че двете изключително си приличат визуално, но всяка от тях си има своите верни фенове, както и неповторима красота. Още откакто се прочуват обаче започва едно негласно съперничество между двете.

Коментари: 3

G
Gers (2012/05/10 / 10:49)
И аз предпочитам Тайра - не само като визия и излъчване, но и като присъствие и маниер. Безспорно и двете са много, много красиви, но според мен у Тайра има нещо, някакво благородство и осанка, които липсват на Наоми. В "Следващия супермодел на Америка" Тайра беше прекрасен ментор. Съмнява ме Наоми с буйния й нрав и склонност към неуравновесени прояви да успее да се справи с тази роля. Така, че да - избирам Тайра :)
F
fuchsia (2012/05/08 / 20:17)
бла бла бла конкурентки, битки, глупости имат съвсем различно излъчване, като модел обаче според мен Наоми е по-многолика и интересна (държа да отбележа, че не съм ничий фен)
S
sha (2012/05/08 / 17:10)
И затова ли сте сложили такава ужасна снимка на Тайра? Определено харесвам повече Тайра!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.