Следва

Разкош и сексапил по много или най-добре облечените звезди на събитието Met Gala 2012

Наоми срещу Тайра. Битката за рейтинг става ожесточена

Знаем, че между топмоделите Тайра Банкс и Наоми Кембъл отдавна цари вражда, която през годините ту отстъпва място на тихо съперничество, ту отново се разгаря

All fashion преди 11 години

Знаем, че между топмоделите Тайра Банкс и Наоми Кембъл отдавна цари вражда, която през годините ту отстъпва място на тихо съперничество, ту отново се разгаря.

Не е тайна, че двете изключително си приличат визуално, но всяка от тях си има своите верни фенове, както и неповторима красота. Още откакто се прочуват обаче започва едно негласно съперничество между двете.

Когато през 2005 година Тайра бе поканила Наоми в своето ток шоу, за да разяснят веднъж завинаги медийните спекулации по техен адрес, Банкс направи своите искрени признания.

Тогава тя каза на Наоми: „Отказах се от моделската професия, защото ми беше писнало от постоянната конкуренция с теб. Бях се уморила да ми отказват дадена фотосесия, защото ти вече си я приела.”
След което бързо добави, че „вярва в женската солидарност и цялата тази завист и съперничество трябва да спре”. Според нея враждата между двете е била медийно създадена още преди двете да се запознаят.



Но ето, че времената на конкуренция между двете отново се завръщат. Този път обаче не на подиума, а на телевизионния екран.

Само преди дни излезе новината, че Наоми става ментор в свое собствено модно риалити, много подобно на предаването на Тайра „Следващият топ модел на Америка”. То ще има за цел да намери и да даде шанс на поредното красиво лице в модния свят.

Затова шоуто ще се казва „Лицето” (“The Face”), а 41-годишната Кембъл ще има задачата да напътства, оформя и трансформира участниците, заедно с други двама ментори, които засега са неизвестни.

Интересно как ли Тайра ще посрещне новината и дали няма да се разкайва за старите си приказки за „женската солидарност”?

А пък ние не крием, че сме абсолютни фенове на неостаряващата Наоми с всичките недостатъци на характера й, защото "няма такава жена", а ти?
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.