Следва

Разкош и сексапил по много или най-добре облечените звезди на събитието Met Gala 2012

Наоми срещу Тайра. Битката за рейтинг става ожесточена

Знаем, че между топмоделите Тайра Банкс и Наоми Кембъл отдавна цари вражда, която през годините ту отстъпва място на тихо съперничество, ту отново се разгаря

All fashion преди 11 години

Знаем, че между топмоделите Тайра Банкс и Наоми Кембъл отдавна цари вражда, която през годините ту отстъпва място на тихо съперничество, ту отново се разгаря.

Не е тайна, че двете изключително си приличат визуално, но всяка от тях си има своите верни фенове, както и неповторима красота. Още откакто се прочуват обаче започва едно негласно съперничество между двете.

Когато през 2005 година Тайра бе поканила Наоми в своето ток шоу, за да разяснят веднъж завинаги медийните спекулации по техен адрес, Банкс направи своите искрени признания.

Тогава тя каза на Наоми: „Отказах се от моделската професия, защото ми беше писнало от постоянната конкуренция с теб. Бях се уморила да ми отказват дадена фотосесия, защото ти вече си я приела.”
След което бързо добави, че „вярва в женската солидарност и цялата тази завист и съперничество трябва да спре”. Според нея враждата между двете е била медийно създадена още преди двете да се запознаят.



Но ето, че времената на конкуренция между двете отново се завръщат. Този път обаче не на подиума, а на телевизионния екран.

Само преди дни излезе новината, че Наоми става ментор в свое собствено модно риалити, много подобно на предаването на Тайра „Следващият топ модел на Америка”. То ще има за цел да намери и да даде шанс на поредното красиво лице в модния свят.

Затова шоуто ще се казва „Лицето” (“The Face”), а 41-годишната Кембъл ще има задачата да напътства, оформя и трансформира участниците, заедно с други двама ментори, които засега са неизвестни.

Интересно как ли Тайра ще посрещне новината и дали няма да се разкайва за старите си приказки за „женската солидарност”?

А пък ние не крием, че сме абсолютни фенове на неостаряващата Наоми с всичките недостатъци на характера й, защото "няма такава жена", а ти?
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.