Следва

Какво харесахме в новия брой на EVA

Разкош и сексапил по много или най-добре облечените звезди на събитието Met Gala 2012

Това е вероятно най-лъскавото събитие в Ню Йорк, откакто се провежда за първи път в далечната 1948 година...

Fashion преди 11 години

Това е вероятно най-лъскавото събитие в Ню Йорк, откакто се провежда за първи път в далечната 1948 година. Бележи годишното откриване на изложба в Института по костюмите в музея Метрополитън. Наричат го "Оскарите на Източния бряг", събира всички интересни и важни лица от света на модата, за които това е Събитието на събитията и се хоства от Vogue. Всяка година има тема на вечерта, отделен достъп както до коктейла, така и до по-късната вечеря, а поканите достигат космически цени.

В понеделник вечерта се състоя поредната демонстрация на модна и стилистична готовност за вечер като тази на звезди от най-сериозен калибър, между тях артисти, певци, модели, дизайнери. Битката отново бе за най-добре облечена, както и най-добре изглеждаща знаменитост, и определено е добре да се признае, беше повече от жестока, ако съдим по това, което колегите фоторепортери ни показват.

И както на всяко подобно събитие, въпреки неимоверното старание на всички присъстващи, някои се справиха по-добра от други, а определени лица - много, много по-добре от останалите.

Изключителната Бийонсе бе в рокля от дантела и с кройка на русалка на Живанши, която накара, съвсем основателно, част от репортерите да я нарекат "Queen Beyonce". Много красива жена, допълнително одухотворена от майчинството и любовта на съпруга си и очевидно добре усещаща се в тялото си, на което дрехата стои повече от фантастично.



Чехкинята Каролина Куркова не може да бъде отмината с избора си по дизайн на нашумялата стилист и дизайнер Рейчъл Зои. Злато от глава до пети в стилистиката на 50-те, блясък и самочувствие, които безкрайно й отиват. Перфектни ни се сториха и детайлите - високо поставеното бие на роклята, много дългите ръкави и отворения гръб. Дреха, която лепва като ръкавица на манекенката и, макар че напомня на избора на Кейт Мос на Mark Jacobs от Галата през 2009, печели по точки пред нея.

Харесахме много и Жизел Бюндхен, отново в произведение на Рикардо Тиши за Живанши - секси черна рокля от дантела с колан в талията, цип отпред и щедро деколте. 

Нина Добрев също е много стилна в класическа, богата рокля с едно рамо в черно и блестящо златно на Дона Каран

Много шии се извърнаха снощи и след изключително семплата черна рокля с крокодилски принт на Риана, дело на Том Форд. На тази жена семплите неща й стоят феноменално добре. Ако роклята не беше черна, нищо нямаше да е същото, така обаче е "убиец". 

Кристина Ричи също бе на висотата на събитието и изглеждаше прекрасно в черно-розова рокля на Thakoon. Харесваме много обувките, както и мекия грим. 

Скарлет Йохансон бе избрала Dolce & Gabbana с бална рокля в блед тон с богата горна част и тюл надолу. Признаваме, че й отива, нищо, че не е нашият любим стил.

Полският модел Аня Рубик почти скандализира гостите с дългите си слаби крака, които се подава изпод дълбоката цепка на роклята й. И ако бяхме толкова слаби като нея, нямаше да пропуснем акцента с бедрото и дори подаващия се кокалест ханш не ни притеснява. Роклята е на Anthony Vaccarello и стои чудесно на тена, косата и всичко, което притежава Аня.

Почти така разголено секси бе и Гуинет Полтроу. Актрисата предизвика неблагородна завист с това прекрасно тяло, което бе сложила в изумителната, демонстрираща много, рокля Prada. И гърдите й хубави, и краката й слаби. Толкова много плът, а толкова много елегантност струи от актрисата. Браво!

Шанел Иман, момичето от Атланта, Джорджия, с африканско-азиатски корени, заложи на ефекта на прозрачните рокли, като остави обаче всичко на въображението. Само част от моделските й размери останаха под тюла, всичко друго бе покрито в бродерия, а роклята е на Том Форд и луксозно я допълваха изтънчени бижута.

Рене Зелуегер, елегантно красива, бе в приказно фантастична рокля Pucci в черно, цвят, който направо блестеше върху бялата й кожа. И с удивително изваян гръб, американската актриса демонстрира прелестната кройка на роклята по стълбите на музея. 

Valentino облече Снежанка. Лили Колинс и нейната младост съвършено се допълваха от романтичната рокля, която иначе би състарила една зряла жена, но не и 21-годишна красавица с черни абаносови коси. 

Отново Тиши за Givenchy, отново дантела и прозрачно, отново готическото черно. Този път в рокля на гениалния дизайнер е Рууни Мара, която я бе стилизирала фантастично с колан.



В захлас се любувахме на красотата на Роузи Хънтингтън-Уайтли, подчертана с фин и деликатен грим и коса, прибрана в голям ретро кок. Блестящата рокля в черно и кафяво райе е на британския лейбъл Burberry.
 

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.