Следва

NEWS: Има надежда за Галиано. Той ли ще е новият дизайнер на Sciaparelli?

Какво харесахме в новия брой на EVA

Ще помня цял живот първото си ревю ПРЕТ-А-ПОРТЕ, което беше на “Библос”. Имаше две възможности – или да получа инфаркт...

All fashion преди 11 години

Новият брой на списание EVA излезе преди няколко дни и който все още не е успял да си го купи, ето какво ни накара нас да го прочетем с удоволствие в няколко материала, които страшно много харесахме: 

- Топ моделът Теодора Ангелова, която е обиколила модните подиуми на Милано, Париж, Ню Йорк, работейки за световни агенции като NEXT, Fashion models, Chic... в специално интервю за EVA:

“Ще помня цял живот първото си ревю ПРЕТ – А – ПОРТЕ, което беше на “ Библос”. Имаше две възможности – или да получа инфаркт, или да се почувствам на седмото небе. Излязох и видях пред себе си около 200 фотографафи, които крещяха и искаха да ме разкъсат. Щях да умра. Сърцето ми щеше да се пръсне, музиката гърмеше. Дефилирах на една сцена с момичета, които бях виждала само по фешън канала. Нямаше репетиция, нямаше нищо. След ревюто ни заведоха на дискотека, където всички се надпреварваха да ме канят на танц ...”.

- Орлин Павлов отговаря на въпроса на Лилия Стамболова Какво ти дава усещането за жена? Аромат на парфюм, шум от високи токчета?" с "Всичко това заедно. И походката.”, в специално интервю.

- Сесията, наречена "Деним и изкуството да се поддържа мотоциклет" с модел, героя в днешния пост в SofiaStreetStyle, Витан. А ето и няколко снимки от нея: 



Християна от Ivet Fashion





Витан



Виж цялата сесия, както и пълните интервюта с Теодора и Орлин Павлов в майския брой на сп. EVA.

More All fashion