Следва

Да или Не на домашните маски

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Харесахме свежия пролетен грим в комбинация с перука от цветя. Тематиката на сесията е наречена „Богинята” и ...

Beauty News преди 11 години

Корицата на Vogue Тайван в красив пролетен грим

Харесахме свежия пролетен грим в комбинация с перука от цветя. Тематиката на сесията е наречена „Богинята” и моделът Джулия Дънстал наистина изглежда като такава.

Усещането за гръцка богиня идва както от златистите разпилени коси, така и от безупречния грим със златисти сенки или фатално червено червило.

Гримьорите Ейми Фарид и Дияна Мелусо са свършили повече от перфектна работа и ни дават чудна идея за страхотен грим, който ще пробваме задължително върху загар. 

Лорън Конрад пуска наръчник по красота Lauren Conrad Beauty




Американската риалити звезда и дизайнер Лорън Конрад изглежда е истинска машина за пари. След като вече има две модни линии - LC by Lauren Conrad и Paper Crown, след като книгата й Lauren Conrad Style стана бестселър в Щатите, сега тя издава поредната си книга.

Този път тя е наръчник по красота и е наречена без изненада „Lauren Conrad Beauty”. Засега на бял свят е излязла единствено корицата на изданието, на която Лорън залага на хитовата за сезона очна линия и червени устни. Съвети за красота, трикове и техники в макиажа със сигурност ще бъдат описани от 26-годишната авторка и вероятно ще превърнат наръчника в хит за сезона.

Все пак, това не е първото начинание на Конрад в областта на красотата. Заедно със своите стилисти и гримьори, находчивата американка поддържа свой сайт с името The Beauty Department. Изданието за красота е само поредната стъпка напред в кариерата й!

Рекламната кампания на Givenchy make-up



В рекламната кампания на Givenchy за есенните предложения грим на марката за 2012, модната къща залага на датския модел Querelle Jansen.

Семпла и тайнствена, кампанията представя продуктите по един красив мистичен начин, а сенките, червилото и гланца отразяват светлината с метални отблясъци.

Гримът е идеален за опушени очи и с тъмните си нюанси призовава за една специална вечер.
Една палитра, която ще очакваме с нетърпение!

Truth or Dare BY Madonna вече е в продажба



Първият аромат на поп иконата вече се продава в някои онлайн шопове за 25 паунда в красива секси опаковка. Truth or Dare, както е името на парфюма, провокира с женствеността си, заради класическите цветни нотки, а ние харесваме идеята за това, че е на достъпна цена и в същото време носи името на жената, задържала се на върха на славата няколко десетилетия.

Backstage съветите на Maybelline NY по време на Австралийската седмица на модата



Обожаваме бекстейдж кадрите, защото разкриват толкова тайни, толкова полезни трикове, които няма как да знаем като наблюдатели от първи ред. Именно такава информация ни дава гримьорът на „Мейбълин” Nigel Stanislaus. Той обяснява как опушеният грим да бъде наистина безгрешен - очертаване на вътрешната линия на окото с черен молив, напластяване на няколко слоя спирала и подчертаване на веждите.

Разбира се, красивият модел с перфектна кожа допълнително изтъква предимствата на този макияж, чудесен класически вечерен грим, който никога няма да спрем да обожаваме.
 

More Beauty News