Да или Не на домашните маски

Понякога в опитите си за великолепна коса или лице, използваме неподозирани за козметичните компании продукти като свинска мас, ракия или аспирин

Ако има поне една жена /а може би и мъж/, която не се е озовавала в събота следобед под душа сред кански усилия да отмие и последния кичур с мед, част от забърканата преди два часа смес от бабините рецепти за хубост, молим да си вдигне ръката. Макар и да сме твърдо убедени, че такава няма.

Причините да си сложим яйце, зехтин, оцет, дори и свинска мас върху косата, или пък лицето, са ясни - първо, е природно чисто и знаем, че ако не ни помогне, поне няма да ни навреди, и, второ, излиза почти без пари и се намира във всеки хладилник.

Анкета

Да или Не на домашните маски

Коментари: 2

F
fuchsia (2012/05/11 / 21:31)
защо пък не?можеш да си спретнеш и вкусна маска с банан, ягода или кайсийка и същият този мъж или гадже с удоволствие да оближе остатъците от устните ти) такаааа и малко по-прозаично няма нищо по -хубаво от домашно приготвения тоник за лице от лайка или живовляк! да не говорим чудесата които прави същата тази лайка за русите нюанси на косата, и т.н. и т.н. за желтъка съм напълно съгласна де...и с чиста съвест съм го изключила от арсенала 'рецептите на баба')
R
rossid (2012/05/10 / 12:31)
Към агрументите против мога да добавя и гледката, която представляваш с размазан по лицето/косата жълтък пред ужасения поглед на мъжа/гаджето ти - никак не ми се вижда добра идея.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.