Следва

Дизайнерът Соня Рикел призна, че страда от болестта на Паркинсон

NEWS: Има надежда за Галиано. Той ли ще е новият дизайнер на Sciaparelli?

След като бе детрониран позорно от дългогодишния си пост в Dior поради неприлични, нахални антисемитски ...

All fashion преди 11 години

След като бе детрониран позорно от дългогодишния си пост в Dior поради неприлични, нахални антисемитски изказвания, като заложи на карта имиджа на модната къща, вероятно Джон Галиано ще се върне отново на терена на модната слава чрез възродения лейбъл на италианската дизайнерка Елза Скиапарели.



Вчера съобщихме, че собственикът на марката Schiaparelli, собственик и на Tod’s, Диега дела Вале, вече има и план кога ще излезе колекцията дрехи, аксесоари и аромати под емблематичния лейбъл, а също и договор с Фарида Келфа за рекламно лице, днес вече вървят спекулации за това кой ще е творческият генератор на процеса.

Галиано. Името му се намеси отново след като Стефано Тончи, редакторът на W, подсказа малко пред сп. Ню Йорк по време на голямото модно събитие Met Gala, че от марката вече имат визия за дизайнер, и няма нищо против това да е Галиано (Джон, както го нарича той в изказването си), макар че ще бъде доста рискован ход да го върнат на сцената.

Дали наистина това, че намесиха името на дизайнера с лоша слава, означава, че може би точно той ще заеме поста в Schiaparelli и ако да - дали няма това да изиграе лоша шега на марката, ще разберем чак през септември. Дотогава ще гадаем! 
 

More All fashion