Следва

10 любими факта за Мила Йовович

Асен Блатечки и Диляна Попова - влюбени и заедно!

Независимо от опитите им да запазят връзката си под прикритие, известността им не ги предпази от това да бъдат забелязани в столични заведения в откровена близост. Забранената любов датира от няколко месеца... 

People of art преди 11 години

Асен Блатечки и Диляна Попова не устояха на изкушението. От няколко месеца двамата се срещали тайно.

Наскоро моделката публично призна, че вече е открила любовта и сърцето й вече не е свободно. За мъжа до себе си обаче не сподели нищо. От сигурни източници сп. Story научи, че от няколко месеца Диляна има тайна връзка с актьорa. Двамата изиграха страстна авантюра в "Стъклен дом" и явно това е било достатъчно, за да припламнат любовни искри и след финала на снимките.

Докато всички подозираха, че красавицата е съблазнила Калин Врачански, с когото не веднъж беше забелязвана да се забавлява из клубовете в София, истинските трепети тя трябвало да запази само за най-близките си. Всеизвестно е, че въпреки статута на секс символ, Асен Блатечки винаги е бил категоричен, че в живота му има само две жени - половинката му Катерина и дъщеря му Катя. Той никога не е давал повод на жената до себе си да се съмнява в неговата вярност. Поне не медийно. Дори заяви, че 12 години не е изневерявал. Но когато имаш срещу себе си Диляна Попова, не е трудно да се отдадеш на изкушението.



"Асен се целува страхотно, а аз самата никога не съм криела, че го намирам за доста привлекателен, той е типичният мъжкар", коментираше Диляна в свое интервю. По този начин тя подхранваше любопитството на зрителите дали с Блатечки не ги свързва нещо повече от актьорска игра, породено от горещите сцени, които двамата изиграха пред камерите с лекота.

В същото време Асен обесняваше, че дори не бил гледал епизодите и до там спираха коментарите му за красавицата. Зад недомлъвките обаче се оказа, че момичето с много професии не само е успяло да съблазни актьора-мачо, но и да влезе в плен на неговия чар.

Независимо от опитите им да запазят връзката си под прикритие, известността им не ги предпази от това да бъдат забелязани в столични заведения в откровена близост. Забранената любов датира от няколко месеца, а всички казват, че Диляна се чувства много щастлива в обятията на Асен.

Сексапилният мачо от дълги години е обвързан и има дъщеря. Това очевидно не е пречка нито за него, нито за новата му любима.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра