Следва

Днес си купихме... освежаващ лимонов деним

Б като Библия, Б като Блог

По пижами, не съвсем, но почти. Двама! За ръце! Красиво, градско, хармонично!...

All fashion преди 11 години

Червената шапчица, обаче в синьо, и не с шапчица, а с цветя

На гости на баба в провинцията, на пикник в гората, на разходка в парка.

 

Приключенският дух на любимата ни героиня, Червената шапчица, е чудесно усетен от Кейко Лин, която много ни напомня на първообраза си по романтичната нагласа.

keikolynn.com

Той и тя или пижамената целувка



По пижами, не съвсем, но почти. Двама! За ръце! Красиво, градско, хармонично!

5inchandup.blogspot.com

Фокусите на бялата риза



Фокус-бокус и направи си от обикновена бяла риза - два необикновени бели топа. Единият започва от врата и завършва при бюста, другият да се превръща в пола.



Изключително красива идея, за която ти трябва преди всичко бяла риза. Магическата пръчка в случая е творческата ти фантазия.

love-aesthetics.blogspot.com

Обувките като цвета на роклята



Някога бяха като чантата, после като червилото, напоследък и като лака за нокти, но най-много харесваме идеята за монохромната ярка визия или обувките точно като цвета на роклята. Красота! 

cheetahisthenewblack.com

Гардеробът като дните от седмицата



На преден план са червените, следват зелените, сините, черните и златните. Всички дрехи са подредени по нюанси, според настроението на деня.

Когато сме готови за битка, посягаме към червената част, например в понеделник. Във вторник сме жълти за енергия, в сряда зелени за релакс, в четвъртък сини като студения коктейл вечерта, в петък тежки и парти настроени в черно или златно.

Да, схемата за следващата седмица е начертана.

blog.homerunballerina.com
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.