Следва

ПЛАЖЪТ. Shape Aqua на Triumph, лято 2012

Обича ме, не ме обича. Кой получи най-голямата издръжка

Когато човек се обвързва с някой, а след това скрепяват връзката си и с дете, едва ли си мисли, че вълшебната приказка някога щесвърши...

All fashion преди 11 години

Когато човек се обвързва с някого, а след това скрепяват връзката си и с дете, едва ли си мисли, че вълшебната приказка някога ще свърши. Но истината е, че често се случва така, че краят настъпва напълно очаквано за едни и неочаквано за други.

Естествено, след всеки край идва и моментът на разяснението. Но не разяснения за това кой какво е чувствал, а по-скоро кой какво ще вземе от разпадналите се отношения. И тук не става въпрос за разпределяне на хубавите моменти и любовта, а за уточнение кой, кога, на кого и как ще плаща издръжка и на каква стойност ще бъде тя. Тези 5 въпроса действат без пропуск - както за обикновените хора, така и за вносните и за нашенските звезди.

Ние разгледахме разделите и след това делбите на някои от по-известните двойки у нас. Вижте на кои, като започваме от най-малката и стигнем до най-голямата сума: 

Вихра и Иван

Разводът на тези двамата се превърна в истински цирк. Съдебното решение за правата на детето на разделящите се според някои се оказа доста меко за Иван. Въпреки че детето Ава, беше присъдено на майката Вихра, Иван Христов беше задължен да плаща само една минимална работна заплата месечно като издръжка на дъщеря си. Така макар Вихра да изпълни целта си и да се сдоби с попечителството върху Ава, едва ли тези 270 лв. месечна подкрепа от Иван ще са й достатъчни.

Мария Цветкова и Динко Динев

Не, че сме си мислели друго, но бизнесменът Динко Динев се раздели с плеймейтката Мария Цветкова. След кратка връзка и едно дете двамата решиха да сложат край на взаимоотношенията си по най-цивилизования начин.

Вече бившата двойка се е разбрала и по въпроса със сина им Йордан, който се роди в края на декември 2010 г. Майката и детето ще живеят в жилище, осигурено от Динко Динев, като Мария ще получава и месечна издръжка в размер на 1000 лева, с която да се грижи за него.

Калина и Николай Филипов

Бившата журналистка и настояща депутатка все пак е успяла да вземе "най-доброто" от брака си с бургаския бизнесмен Николай Филипов – тлъста издръжка за нея и детето. Мъжът й я оставил заради младите момичета, по които си падал, но за сметка на това атрактивната красавица получава като по часовник от него на точна дата в банковата си сметка издръжка от 1600 лева всеки месец.

Алисия и Валери Божинов

Една от най-обсъжданите раздели, от която все още ни се гади леко, като заговорим за нея... След като Алисия бе зарязана брутално от национала Божинов, тя реши да го срине със земята, завеждайки нечувано за родните стандарти дело. Певицата поиска да й бъдат преведени 300 000 лв. по банковата сметка и се бореше за издръжка в размер на 10 000 евро (20 000 лв) месечно. Също така тя настояваше спортистът да поема екзотичните й екскурзии, както и да получи апартамент в столичния квартал "Изгрев"...

От всичко това съдът отреди, че футболистът е задължен да плаща само 2000 лева на месец и така той "натриноса" на алчната си експоловинка.

Ирен Онтева и Христо Сираков

След като се разделиха, двамата бивши имаха тежки спорове, докато се разберат. През 2007, Ирен Онтева обвини Христо Сираков, че не плаща издръжка за сина им Кристиан. Но след проверка се оказа, че плейбоят всъщност й давал 3000 лева на месец. Но когато манекенката му поискала чрез адвокат още 100 лева отгоре, на Сираков му кипна й заплаши Онтева със съд и започна да я обвинява , че изобщо не се грижи за детето им.

По думите му, малкият се виждал с майка си за по няколко минути на ден. Останалото време прекарвал с детегледачка. Имаше дори слухове, че Кристиан и жената, която се грижи за него, живеят в отделен апартамент от Ирен и италианеца. От една година насам обаче, Онтева и Христо Сираков са помирени и вече си говорят.

Анелия и Коко Динев

Фолкпевицата Анелия получава 4000 лева месечна издръжка от бившия си съпруг Коко Динев, въпреки че справка в регистрите показва, че сумата, която собственикът на „Кошарите“ дължи на дъщеря си Ивон всеки месец, е едва 220 лева. Двамата се разделиха преди близо 5 години, но са запазили добрият тон на взаимоотношенията си. Дори Анелия и настоящата фолкаджийка на Коко - Емилия, спазват завидно благоприличие, когато трябва да пеят заедно.

Ивайла Бакалова и Румен Гайтански (Вълка)


След раздялата на двойката Румен джентълменски отстъпва мезонета си в "Лозенец" на Рая и на Ивайла, които остават да живеят там. И до днес Вълка продължава да се грижи за двете. Всеки месец той брои по 6000 лв. на Ивайла, за да може тя и малката да живеят, без да има за какво да се притесняват. 

Елена Петрова и Аристотелис Фотилас

Двамата така и не се разведоха официално, но това не пречи на гръцкия милионер да изплаща издръжка на палавата си жена. Двамата са сключили сделка, че ще си останат женени, но бракът им ще е отворен. Аристотелис ще издържа както досега звездата от "Стъклен дом", като най-разпространената версия е, че Фотилас плаща 20 хиляди лв. за двете си деца - по 10 000 на всяко до навършване на пълнолетие. Оказва се, че Елена е беззащитна единствено на ТВ екрана, но в живота си е повече от безпощадна към мъжете или пък леко алчна...
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.