Следва

Какво носят звездите... леопардовите джинси на Current/Elliott

ПЛАЖЪТ. Shape Aqua на Triumph, лято 2012

Да, плажната колекция на “Triumph” ни отнася в истинска летен купон, пълен със свежи цветове, секси заряд и горещи емоции

All fashion преди 11 години

Супер секси за супер загар. Последната колекция бански на Triumph носи студени коктейли и мечти по далечни спокойни плажове. Мексико, Хонолулу, Сен Тропе…

Влюбихме се в идеята за мултифункционалните модели, които могат да съчетават различна горна и долна част, супер готин трик, или бански с две лица, защото един чифт никога не е достатъчен. Връзки при бикините пък регулират колко точно да е дълбочината им или височината на талията - високите са много женствени и напомнят на 50-те.

Харесваме ярките цветове, на които има липсва само добре загорялата кожа, но и дивото „сърце” на етно десена  линията Sloggi също ни привлича да го пробваме.

Професионализмът на Triumph прави цялата колекция Shape Aqua Collection толкова добра дизайнерски и лесно приложима, като идеята, че банския се оформя по теб, а не ти по него, страшно ни впечатли.

Моделите Trend Sensation, Miss Reversible, sloggi - Peach Sunrize, sloggi - Lemon Hawai, sloggi - Mint Garden могат да се намерят във всички магазини на Triumph у нас.

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.