Следва

Ти би ли? Нокти, изцапани с ягодово сладко

Double Trouble: Двубоят на спиралите - Golden Rose срещу YSL

В редовния ни Double Trouble двубой предизвикаме две качествени спирали за обем, които според нас си приличат до ...

Hair преди 11 години

В редовния ни Double Trouble двубой предизвикаме две качествени спирали за обем с почти еднакъв ефект, но на различни цени. Защото пролетта и лятото можем да махнем сенките за очи, червилото и ружа от несесера, но спиралата винаги остава - и затова я искаме перфектната. 

Като започнем от златистите опаковки, минем през специалната четка и стигнем до дълготрайния ефект на драматично извитите мигли, можем да кажем, че и спиралата Golden Rose, и тази на Yves Saint Laurent са с идентични характеристики.

И като ги сравнихме, ето какво излиза: 

Спиралата за обем “Wonder Lash” на Golden Rose е с иновативна формула, обогатена с наситено черни пигменти, които не позволяват изсъхване на туша и ронене, и може да бъде напластявана за ефект „кукленски поглед”. И всичко това за примамливата цена от 13.90 лв. Като се има предвид, че при редовна употреба количеството на спиралата стига от 1 до 2 месеца, цената й е абсолютно разумна и щадяща бюджета. 

От друга страна “Shocking!” на Yves Saint Laurent освен да придава обем, позволява перфектна прецизност при нанасяне. Трите скъпоценни букви на опаковката й пък са залог за качество. Има я в 4 магически нюанса на черното. 

Текстурата е мека и кремообразна, а формулата е съставена от два вида восък: мек и прилягащ за мигновена плътност, и твърд восък, който да оформи и фиксира съвършената извивка. Четчицата е с дизайн, който перфектно разделя миглите и разнася продукта равномерно от край до край. Удължава, извива, придава невероятен обем, а освен че извайва перфектните кукленски мигли ухае на рози. Цената е 57 лева. 

И се налага да изберем, дали иновацията в красива опаковка и идеално оформяща миглите четка на Golden Rose или YSL за зашеметяващ ефект? 
 

More Hair