Петте любими книги на Георги Грънчаров

Заедно с Девора Джамбова са автори на блога Библиотеката...

Георги Грънчаров и Девора Джамбова са хората, които от няколко години старателно се грижат за блога Библиотеката.

Всъщност това е блогът, който тази година получи наградата "Рицар на книгата" в категорията онлайн медии. Награда, която се връчва ежегодно за заслуги в развитието на книжния сектор, за утвърждаване на българската книга и четенето като основни фактори за развитието на личността.
 

Самите създатели на блога казват за интернет кътчето си следното: " Библиотеката е място, където не само ще си говорим за четене и книги, но и за чувствата и усещанията, които те пораждат у нас. Това е блогът за любителите на книгите, за които четенето е нещо повече от удоволствие, нещо повече от убиване на времето. Това е мястото, където книгите ще говорят на вас така, както са проговорили на нас, когато сме ги чели."

Коментари: 2

Елтимир (2013/09/28 / 09:48)
Кой е Георги Грънчаров? Един безскрупулен тип, лишен от всякакъв морал. Баща му ми е брат. Така, че имам право да говоря. Последното, което тоя направи обаче надхвърля всякакви граници. В момента съм тежко болен. Една моя бротчедка дойде и пое ангажимент да плати всички разхоходи по лечението ми. Уговори се пред мен с нейна приятелка и с лекаря. Искаше се майка ми и баща ми просто да ме заведат, сам не мога и до болницата да стигна. Тоя изрод обачепоставил две уславия. Първо да му дам библиотеката си и най-вече книгите си с автографи. Имам два рафта такива. С абсурдното твърдение, че били наследство от дядо ми. Дядо ми ми почина през 1977 г, а книгите са издания от 1990 година и повечето са ми подарък лично от авторите. Второто условие беше да му дам етажа на от селската си къща. Тоест да лиша детето си от малкото наследство, което имам . Не стига, че ми отнеха всичко което мажаха, а сега се протягат да ми звезам и моето. Тоя тип няма право да се подвизава в Интернет и да поучава другите. Това да искаш да ограбиш един полумъртъв човек е просто мародерство. Нека ме опровергое, ако може.
Елтимир (2013/09/27 / 19:25)
Ей, копеленце гадно! Ще те изритам от Инетернат така, че да ме запомниш. Как не те е срам, бе! Да дадат пари на баба ти дядо ти за лечението ми, а ти да ги вземеш. Банкер. Аз почти не мога да ставам от леглото, а ти да вземеш парите, дадени от други хора за лечението ми. Баща ти е един пияндурник, когото всички отбягват, а мен всички ме знаят. Това е изродщина, бе, идиот! Да вземете парите, дадени за лечението на един тежко болен човек. Баси кретените алчни! Давам ти три дни. Не се ли уреди въпроса с лечението ми, ще гръмне целия Интернтет. Имам достатъчно приятели и поддръжници, които да разпростанят новината. Тогава и от банката ще те изритат, защото ти уронваш и нейния престиж. Запомни. Може и броени дни да ми остават, но за тези броени дни ще се постарая да превърна живота ти в ад. И ще го направя. Дядо ти се е хванах за това, че внучето ми не носи неговата фамилия. Ами естествено. Носи името на баща си, ние имаме дъщеря. Ама дядо ти знае ли коя е неговата истинска фамилия? Защото Грънчарови е трето по ред. Знае ли защо е била нужна промянана фамилните имена? И това не знае. Ще те срина, само това ще ти кажа засега.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.