Следва

Who is she?

Петъчна доза СЕКС: Тестостерон ли казахме?

След като видиш това, ще схванеш ясно, точно като нас, какво значи тестостерон, има ли той почва у нас, изпълва ли до крайна стапан понятието секс със съдържание и защо...

 

Други преди 11 години

Тук няма нужда от увод, още по-малко от изложение, а заключението е на снимките по-долу голо.

Това не е просто петъчна доза секс, това е  ураган от сексапил, а който не го разбира така, или няма вкус или има твърде зла свекърва.


Ураганите, осмислили следобеда днес, са неустоимите момчета от каталога пролет/лято 2013 г. на модна агенция JOY, който излезе само преди дни. Tолкова много тестостерон, с нож да го режеш, отдавна не бяхме срещали на едно място и дори леко настръхнахме с първия преглед на снимките. А с втория...



Та да се върнем на прекрасните момчета, които провокираха на макс женските ни фантазии за откровено палави  игри и занимания. Всъщност те са страхотни! Едиственото, което им убягва е това, че не знаят колко страхотно би им било, ако някой ден се позабавляваме заедно.

Каталозите са за това да се избира. Избери си и ти мъж за петъчно утешение. Тези са на промоция: не обещават нищо, но дават всичко само с външния си вид! Страхотна оферта! Тестостеронена!



 

More Други