Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Есенна соната - Пълната колекция на H&M есен-зима 2012

Съвсем без да иска и да знае, че тук у нас повече мирише на късна есен, отколкото на ранно лято, шведският high ...

All fashion преди 11 години

Съвсем без да иска и да знае, че тук у нас повече мирише на късна есен, отколкото на очаквано лято, шведският high street бранд H&M показа новия каталог за есен-зима 2012/13, който, признаваме на глас, страшно ни впечатли.

Мащабната колекция обхваща всички тенденции за новия сезон като включва цветовете тъмносиньо, зелено, горчица, вишна, тъмнокафяво, черно, сиво, и аксесоарите като широкия колан, геометричната чанта и бейзболната шапка - и всичко от това ще е абсолютен и тотален хит още през септември.

Освен с цветовете и аксесоарите, колекцията ще има, допускаме, страхотен успех и заради чудесно конструираните палта, късите якета с колан, слим фит панталоните, живописния принт при блузите и още в порядъка.
Но най-много ни харесва еклектиката, постигната чрез съчетаване на спортни елементи със супер лъскави и леко авангардни детайли.

Леко изненадващо е, че мъжката линия поддържа твърде елегантна форма с добре скроени костюми, но,  за любителите на градския авангардизъм присъства и много артистична линия, пълна с туидени сака и панталони, задължително над глезена.


 

More All fashion