Следва

Cypress Hill и Sean Paul на Elevation 2012

Джесика Симпсън изтъргува снимките на бебето си за $800 000

Все още не се знае кога списание Пийпъл ще публикува кадрите на малката Максуел Дрю Джонсън, която се появи на бял свят само преди 2 седмици...

People of art преди 11 години

Джесика Симпсън ще получи 800 000 долара от американското списание People, за първите снимка на новороденото си бебе. Все още обаче, не се знае кога списанието ще публикува кадрите на Максуел Дрю Джонсън, която се появи на бял свят само преди 2 седмици.

Джесика оповести щастливата новината за своето раждане на официалната си страница в Туитър.


"Ерик и Аз сме развълнувани да ви съобщим за раждането на нашето малко момиченце, Максуел Дрю Джонсън. Благодарни сме за любовта, подкрепата и пожеланията, които получихме от всички. Това бе най-вълнуващото преживяване в живота ни".
 
Като цяло, Симпсън доста добре изтъргува бременността си, както и периода след раждането. Тя сключи договор с организацията по контрол на теглото Weight Watchers, съгласно който ще получи от 3 до 4 млн. долара, ако успее да смъкне 29-те килограма, качила по време на бременността.



 

Всъщност сумата, която сп. Пийпъл дава за правата върху снимките на малката Максуел Дрю Джонсън не е рекорд за тях. Светското списание плати цели 6 милиона за снимки на близнаците Макс и Еми на Дженифър Лопес и Марк Антъни през 2008-а, а пък близнаците на Джоли и Пит пък "спечелиха" 11 милиона, за да ги покажат в луксозното издание.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра