Следва

Какво носят звездите... Boy London

Back to the Future: Момчетата Bottega Veneta Resort 2013

Нищо нестандартно и излишно, една семпла и сдържана колекция, подходяща за всеки мъжки гардероб

All fashion преди 11 години

Както обещахме, тази седмица продължаваме да разглеждаме курортните колекции за 2013 с мъжкото облекло на Bottega Veneta.

Както бе и при дамското облекло, за мъжете при курортите виждаме обичайната за мъжкия гардероб палитра – светло сиво, черно, бяло, керемида, кафяво, тъмно синьо и тук-там приятни тоалети в ментово зелено и пастелно синьо.

Интересното е обаче, че италианският бранд вижда мъжа, отправил се на лятна почивка, с доста облекло по себе си – панталоните са дълги, ризите са закопчани догоре и в комбинация с вратовръзки, а отгоре - кожени якета и тренчове, дори фини жилетки.

Харесва ни, че стилистиката на оголените глезени се запазва и догодина, а също така и големите мъжки чанти, които като нищо могат да минат и за унисекс, защото са толкова функционални.

Като цяло мъжът на Bottega Veneta от курортната колекция за 2013 е спретнат, с втален силует и в класически цветове.
Нищо нестандартно и излишно, една семпла и сдържана колекция, подходяща за всеки мъжки гардероб.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.