Следва

Б като Библия, Б като Блог

Какво носят звездите... Boy London

Марката е асоциирана с пънкарите и новите романтици...

All fashion преди 11 години

Ако се върнем обратно в 70-те, когато се зарaжда това име, ще видим, че Boy London е асоциирана главно с пънкарите и новите романтици.

В наши дни марката е запазила първоначалния си замисъл, но освен това се отличава и с изчистения си дизайн и смелите логотипи. Може би и за това нейни клиенти са Boy George, Rihanna, the Pet Shop Boys, Cher Lloyd... и всъщност всички, които по някакъв начин се смятат за поп принцеси изобщо. Защото малцина са по-квалифицирани в обличането на такива от основателия на Boy London - Стефан Рейнър. 


Това, което ние пък можем да допълним е, че тази марка се носи с отношение... Затова ни остава само да ти покажем кои са тези, които имат такова: 


Звездите носят BOY LONDON

 

Риана е официално коронована за новата кралица на Boy London. През последните няколко месеца тя облича BL поне веднъж седмично, а емблематичната черна шапка дълго не слизаше от главата й.
 



Подгласничка на Риана е талантливата Джеси Джей, която също обожава марката и не пропуска повод да засвидетелства любовта си към нея.



Ако с чиста съвест можем да обявим Клои Севини за звездата, която носи най-добре дрехите на марката, то обратното, но напълно заслужено, можем да присъдим на Ники Минаж.

Блогърите също...



Софи от блога The Milk Club е едно от тези момичета, като които повечето подрастващи искат да се обличат. Блогът й е интересен и за големи, въпреки че е тийнейджърски.



Изненадващо или не дори и принцовете носят BOY London. Даваме отличен на Prince Pelayo, но не и на външния му вид, въпреки че се е доверил на марката.

И на улицата...


 




Всъщност и случайни хора от улиците на Лондон се  носят в дрехи на Boy London изключително добре.

Ти...


До скоро беше невероятно трудно да се намери нещо на Boy London в интернет, но за щастие, съвсем наскоро те пуснаха уеб магазина си "Оставете момчето на мира" ( “Leave The Boy Alone” ), в който можете да намерите всичко, от което се нуждаете.
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.