Следва

Черно и бяло!

Б като Библия, Б като Блог

Казват, че да обърнеш гръб на някого е признак на лоши маниери, ние обаче имаме нещо против това и казваме...

All fashion преди 11 години

Гърбът

Казват, че да обърнеш гръб на някого е признак на лоши маниери, ние обаче имаме нещо против това и казваме: красивият гръб не само, че не бива да бъде избягван, но не бива да остава скрит под дрехите. 



Прекрасно ни го показва
frankieheartsfashion.com

Handmade



Колието Aurelie Bidermann, което всички блогъри и фешънисти издигат в култ, просто и лесно става само с няколко подръчни инструмента. Защото всички знаем, че има нещо страшно очарователно в идеята да носиш собственоръчно направени бижута. 

Трябват ти конец и едро изплетен синджир. Останалото тук>>

cheetahisthenewblack.com

Звездомания



Ако има нещо по-красиво и космическо от нощното лятно небе, това е роклята със звезден принт Asos, която ще вдъхнови всяка поетична душа.



Носим я със също толкова нежни сандали, ярки и бляскави аксесоари, а когато видим падаща звезда, ще си пожелаем още неща от страхотния супер летен принт.

brooklynblonde.com

Хипи лято



Една серия от красиви снимки ни предлага Нана от Color me Nana, която изобилства от дива лятна красота, младост, купон и красиво облечени хора.



С тези няколко кадъра целим да предизвикаме лятото, защото смятаме да го изкараме точно така - безгрижно, с куп приятели и много, много студени питиета.

colormenana.blogspot.com

Пикник на плажа





Шезлонгът, два, три или повече, плетената кошница за пикник, плажът и мечтите - това е истинското лято! 

breakfastattoast.com
 

More All fashion