Следва

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Да или не? Вампирското червило на Лана Дел Рей?

Характерната за нейната усмивка извивка на устните ни напомни един зловещ герой от поредицата „Батман” – Жокера

Beauty News преди 11 години

Трябва да признаем, че обожаваме музиката на Лана Дел Рей, както и всичко в нея, а също и плътния й глас и носталгични клипове.

Харесваме стила й и колаборацията й с Mulberry. Лана е красива като богиня, а характерни за нея са плътните устни с голяма красива извивка.

В сребърна рокля с черно наметало певицата за пореден път направи фантастично впечатление по време на Met Gala миналата седмица, но един дребен детайл от нейната визия ни накара да направим асоциация с образа на Жокера, в ролята - великия Джак Никълсън.

Големият враг на Батман, комичен, но жесток психопат, който винаги иска да се закача с героя, и нарисуваната му клоунска уста, извита в изкуствена усмивка - детският кошмар на феновете на комикси, е инспирал до такава степен гримьора на Лана, че приликата е безпощадна.



Вампирското червило на артистичната хубавица, което силно подчертава устните й, повтаря като по учебник грима на Джак Никълсън в първия хитов „Батман” на режисьора Тим Бъртън. И като имаме предвид, че е следвана естествената форма на устните на Лана, смятаме, че един не толкова натрапчив цвят щеше да бъде далеч по-добрият вариант за червилото. 

Може би, а може би ти имаш друга асоциация? Е, харесват ли толкова силно подчертаните устни на госпожица дел Рей или и ти залагаш на варианта за невидимите цветове?
 

More Beauty News