Следва

Вдъхновението Мария-Антоанета на Chanel Cruise 2013

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Поредното прекрасно изживяване, наречено Chаnel, този път Cruise 2013, остави следи и в красотата. Пастелни ...

Beauty News преди 11 години

Новият лимитиран парфюм на Armani с красиво промо видео

Харесахме как новата рекламна кампания на ароматът Armani/Prive Nacre ни запознава с етапите по създаването на една колекция и как парфюмът поема атмосферата на цялата тази модна суматоха.

Под съпровода на класическа музика всичко изглежда по-луксозно и изтънчено, затова видеото на тази ограничена серия парфюми ни плени по всички линии.

Самият аромат е творение на парфюмериста Мари Саламан и съчетава уханията на ирис и точното количество мускус така че да е деликатен, но в същото време силен и запомнящ се парфюм. Ирисът, чийто екстракт се намира в Nacre, е от изключително рядък вид, което прави капчицата от новото ухание цяло луксозно приключение.

Бутилката пък е направена от перли, които живеят в новозеландски стриди, в тъмни приглушени цветове, от които се получава този изключително елегантен лилаво-синьо-черен ефект.

Божествен!




Вдъхновението Мария Антоанета на Chanel Cruise 2013



Поредното прекрасно изживяване, наречено Chаnel, този път Cruise 2013, остави следи и в красотата. Пастелни бонбонени коси, вдъхновени от кралица Мария-Антоанета, бяха съвършено стилизирани с подобен грим, и всичко това е дело на прекрасния артист и козметичен директор на Chanel Питър Филипс.

Акцентите определено са силните вежди, които страхотно контрастират на силния розов грим по бузките и клепачите, червилото в същия нежно розов цвят и като цяло - меката, някак много женствена палитра, използвана от Филипс за шоуто.



Великолепните Аризона, Карли, Джоан, Саския и така до безкрай, изглеждаха като красивите деца на екстравагантната кралица, предизвикала Френската революция, в тези сладки нюанси, подсилени с много и пищни бижута, дори в косите.

Както винаги има и нещо знаково, силно Chanel, в грима към всяко ревю на Карл - в пролет 2012 това бяха перлените татуировки и украшения по лицето, а в Cruise 2013 е малкото голямо лого високо на скулата - прекалено показно, но много секси.

Виж още снимки тук>>

Лобутен ще създава и козметични приказки



Новината, че майстор-обущарят Кристиян Лобутен ще прави козметика, обиколи целия свят миналата седмица и ние със сигурност нямаме търпение да разберем дали червеното му червило ще е също толкова емблематично, колкото запазената му марка - червените подметки. Самият дизайнер не издава информация за насоката на козметичните продукти с неговото име, но признава, че „качеството ще отразява това на обувките и като тях ще олицетворява силната жена”.

Продуктите ще излязат в началото на идната година и дотогава всички ние ще тръпнем в очакване на една луксозна и изтънчена козметична серия. 

Новата синя спирала на Yves Saint Laurent



Тя е звездата. Новата Volume Effect Faux Cils Waterproof в цвят Majorelle Blue на YSL със зашеметяващия ефект изкуствени мигли в зашеметяващия дълбоко син цвят.

Изумително красивите мигли, леко ексцентрични, но много секси, стават възможни, както съветват гримьорите на марката в Париж, с един цвят черно и една финална четка синьо за поразяващ в буквалния смисъл на думата поглед.

Съвсем нова, но вече можем да си я купим от neimanmarcus.com.

И нямаме търпение да я видим на клепачите си.

Бийонсе за красотата, магията на майчинството и грима



Наскоро обявената за "Най-красива жена на света", певицата Бийонсе, сподели пред списание People, че се гримира сама и дори сама подстригва косата си.

Тя споделя, че от малка обича да си играе с гримовете и е изминала дълъг път на осъвършенстване от сините сенки и червено червило в детските си години до красивия завършек в ежедневния си грим днес.

Изумителната Бионсе, която не крие и сантиметър от несъвършената си фигура и с гордост носи прозрачния разкош на Givenchy, под който се вижда пищното й дупе /виж/, разкрива, че в забързания ден предпочита да използва хидратиращ крем, гланц и руж, а понякога и спирала. Ценен съвет от нея е, че предпочита старите спирали, защото правят миглите по-плътни и дълги. Самата тя няма против да папараците да я изловят без грим, защото се е приела каквата е, заедно с недостатъците си.

Можем само да я аплодираме за силната самоувереност, която я прави пример за подражание на поколения наред и за най-ценния съвет - дори и с най-лек грим и дори без грим, жената трябва да се обича каквато е. Само така, Би!
 

More Beauty News