Следва

Българските блогъри за ViewSofia: СЪБЛАЗНЯВАНЕ by Ивайло Серафимов

Какво да подарим на абитуриент. Мисията е възможна

Какво да подарим на абитуриента е един от най-трудните и най-често задавани въпроси, с които се сблъскваме...

Shopping преди 11 години

Какво да подарим на абитуриента е един от най-трудните и най-често задавани въпроси, с които се сблъскваме напоследък. 

И за всеки от нас, както предполагаме и за теб, е наистина важно да измисли нещо различно и некомерсиално, което да нареди подаръка му сред най-специалните, но какво ли да бъде то?! Всъщност има две неща, от които зависи това и те са - каква е финансовата ни възможност и това доколко близки сме на абитуриента.

Разбира се, започваме селекцията, която направихме от това да вземем парфюм или пък гримове, което си е доста изтъркано и даже леко банално, но да си го кажем направо - жените обожават този род подаръци и те никога няма да им омръзнат! Това е. 

Все пак, ако пък искаш да избягаш напълно от нормалното, можеш да вземеш подаръчен ваучер от любим магазин, който освен, че ще ти спести много ядове и притеснения относно размера и цвета ще бъде точно и по вкуса на абитуриента. Още нещо оригинално и  не чак толкова скъпо е да подариш екскурзия. Чудесна идея, която със сигурност ще донесе със себе си и много емоции.

По-емоционално би било само, ако подариш нещо, което има 4 гуми и волан. Сериозен подарък, но ако това е денят, в който завършва твоето дете, разбира се, че въпросът може да бъде само един и той е "Защо не?" 

В крайна сметка независимо от твоя избор на подарък, най-важното през цялото време си остава това, да го поднесеш с отношение. Такова, че да накараш абитуриентът да се почувства специален. Все пак, това е балната му нощ!
 

More Shopping