Следва

Някак неприятните на деня

Editors' choice - Кого бих уволнил начаса, ако имам тази възможност

Оф, най-после край на задръстването и старт на домашния уют! Чехли, цунки, микровълнова...

Interviews преди 16 години

Оф, най-после край на задръстването и старт на домашния уют!

Чехли, цунки, микровълнова или гурме, каквото и да е. Сега е време да си пуснем нещо интелигентно и разпускащо от синия екран.

Цък, щрак и ето пак!?

Докога трябва да каним тези дразнители в домашното си уединение!

И започват странни мечтания: „Ако бях шеф на света или поне член на СЕМ...” Е, не сме, но да е благословен принципът на конкуренцията и дистанционното, което за секунда превключва на другия канал!

Всички ние страдаме от такива антипатии към някой дразнещ персонаж – от новините, предаванията, шоутата, по радиото или телевизията, през т. нар политически елит, и прочее такива длъжности.

Той е като парчето, което е толкова елементарно тъпо, че се набива в главата ни и ни се иска нигога да не сме го чували.

Не, нашият алерген е много по-лош от това парче. Той не е на мястото си, нито на авторитета си. Просто не е за там. Защо ли?

Ето защо:



Виктория<@SITE_URLstrong>
"Дълбоко политическите ми и обществени опасения сочат невъзпитано с пръст към министъра на Бедствията и авариите – Емел Етем. Не следя с подробности кариерата й, но нямаше как да не ми направи впечатление, че всеки път, когато в страната има бедствено положение, тя е или на почивка на някой остров, или в командировка на някакъв "много важен" конгрес. Стои на страна от всичките огромни проблеми и името й не се чува в нито една добра кауза. По-добре да си стои в къщи и да излиза само на фризьор и кафе, вместо да фигурира на такава отговорна длъжност!





Васко<@SITE_URLstrong>
„Веднага бих уволнил Милен Цветков. Много ми е неприятен този човек. Според мен той е по-подходящ за сергия на Женския пазар, отколкото за водещ на ТВ предаване.





Гергана<@SITE_URLstrong>
За съжаление на гражданите, любимите им водещи от телевизия БТВ са първи в моя въображаем списък с подлежащи на уволнение лица. Начаса, в който получа такава възможност, най-после госпожа Миглена Ангелова ще си седи вкъщи на топло и ще дразни до смърт единствено новия си съпруг. За другите ще си си премълча за сега, но като дойде моят ред и тях няма да подмина.





Ивана<@SITE_URLstrong>
"Бих свалила от екран "Великолепната шесторка". И не, защото имам проблем с благотворителността, а защото благото се губи, когато е с комерсиална цел.
Предполагам, че по-искрени тези напъни щяха да бъдат, ако организаторите и медията предоставят рекламните си постъпления за каузата."





Елена<@SITE_URLstrong>
Уволнявам Валентин Димитров от всички възможни постове, които е заемал, заема или би могъл да заема в бъдеще.
Момъкът е синоним на посредственост, нахалство, дебелоочие и мазност. Отказа поне дузина мои познати от плащане на парното, а то горкото никак не е виновно.
Безумното рекламиране на лицето Вальо, включително и като водещ на чествания на уважавани медии, за мен е обида към аудиторията в частност и към целокупното население в общ план. <@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Interviews