Следва

10 любими факта за Мадона

Глория била коронована за "Мис Бал" в Две могили

Примата на попфолка била избрана за "Мис Бал" в Две могили, където завършила професионално техническо училище по селско стопанство... 

People of art преди 11 години

Десет популярни личности се включиха в специалния проект на списане LOVE style "Звезди като абитуриенти". Една от звездите, която предостави уникални снимки от своя бал е Глория. Фолк певицата се върна отново години назад, спомняйки си за деня, в който е казала "сбогом" на училищния живот.


Примата на попфолка била избрана за „Мис Бал" в Две могили, където завършила професионално техническо училище по селско стопанство. Майка й нямала кой знае какви възможности да купуват скъпи тоалети.


"Роклята стана в последния момент, но все пак навреме", казва майка й Стефка Пенева. Кавалер на певицата бил тогавашното й гадже Недко.
 

Премиерът Борисов си спомня, че не му било интересно на бала. "Другите пиеха и се забавляваха, а аз нали не пиех и в 21.30 се прибрах вкъщи."


Не крие, че е бил харесван от момичетата, но по онова време нямал гадже. Негова дама била съученичката му Елена Ранкова, с която седял на един чин, а костюмът си купил от ЦУМ.


Камен Воденичаров пък си харесал костюма в списание, а шивачка му изработила модела. И докато първата вечер всичко минало безпроблемно, то втората - нещата не стояли така. "Напих се с водка. Натрових се и толкова ми беше лошо, че ме закараха в токсикологията. За първи и последен път в моя живот", смее се Камен.
 




Пътешествие назад във времето си направиха още Жени Живкова, Калин Сърменов, Христо Мутафчиев, Ивана, Тони Димитрова, Веселин Маринов и Милко Калайджиев.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра