Българските блогъри за ViewSofia: СЪБЛАЗНЯВАНЕ by Ивайло Серафимов

Често се вдъхновяваме от свободата и фантазията им и не веднъж сме ги представяли в различни поредици от ...

ТЕ знаят най-добрите места за шопинг и могат да ги посочат на сън! ТЕ набелязват месец преди най-големите сезонни намаление какво да си купят и следват стриктно плана! ТЕ създават модата таква, каквото я виждат през собствения си стил и ни я поднасят като лава от току-що изригнал вулкан – необуздана и гореща.

Често се вдъхновяваме от свободата и фантазията им и не веднъж сме ги представяли в различни поредици от материали, интервюта, специални участия, но никога доза от тях не е достатъчна.

За пореден път ViewSofia обединява модната клика на блогърите, в една обща идея, този път с екслузивни участия с фотосесии.

Всеки месец гостът ще е различен, стайлингът и концепцията на кадрите ще бъдат изцяло на автора и ще носят неговия характерен почерк.

След авторската сесия на  Мария Люцканова от Sheer white tee и собственик на магазин Ecru, наречена от нея РО(К)ЛИТЕ на пролетта! гост стилист на ViewSofia този месец е Ивайло Серафимов от ONE2TEN

Ивайло е абсолютният моден артист - открива най-добрите находки на най-невероятните места и ги превръща в истински fashion. Всеки ден обгрижва почитателите си с пост, в който стилизира сeбе си или невероятно готината си майка. 

Вдъхновен от изключително женствената красота на гейши - жените, които единствени са знаели какво наистина желаят мъжете, Иво направи паралел между Изтока и Запада като облече една съвременна съблазнителка в най-страхотните тенденции на пролетта и лятото. Неонова риза и диадема за коса New Yorker (Serdika Center)
Пола Mango (Serdika Center)
Колан Zara (Serdika Center)
Обувки ASOS HUGO (asos.com)
Воал - личен архив.
 

 

Клъч Miss Sixty (Serdika Center)
Слънчеви очила Moschino от Оптикласа (Serdika Center)
Колие и гривни H&M

Сако и панталон Mango (Serdika Center)
Колан Zara (Serdika Center)
Кожен елек и гривна като колие H&M
Обувки limited edition Preen for ALDO RISE от магазин ALDO
Клъч чанта от BSB (Serdika center)
Слънчеви очила Gucci от Гранд Оптикс (Serdika Center)
 

 

Обувки limited edition Preen for ALDO RISE от магазин ALDO
Клъч чанта от BSB (Serdika center)
 Бюстие и обувки H&M
Панталон KARYUKAI by YVAILO
Чанта плик ALDO
 Колие Max Mara 
(Serdika Center) 
Гривна Mango (Serdika Center)
Слънчеви очила Marc by Marc Jacobs от Оптикласа(Serdika Center) 
  Кожен колан (на врата) ZARA (Serdika Center)
Диадеми (на врата) New Yorker 
(Serdika Center) 
Слънчеви очила Gucci от Гранд Оптикс (Serdika Center)
 Шлифер и обувки Max Mara 
(Serdika Center) 
Кожен колан(на врата) ZARA (Serdika Center)
Диадеми (на врата) New Yorker
Колани KARYUKAI by YVAILO
Чанта клъч Mango (Serdika Center)
Слънчеви очила Gucci от Гранд Оптикс (Serdika Center)

Сако, двупластова пола и колан KARYUKAI by YVAILO
Бюстие NIKE (Serdika Center)
Обувки limited edition Preen for ALDO RISE от магазин ALDO 
Чанта плик-New Yorker (Serdika center)
Гривна H&M
Слънчеви очила Emporio Armani от GrandOptics (Serdika center)

Фотография: Делчо Димов
Стайлинг:  Ивайло Серафимов от ONE2TEN 
Грим M.A.C. 
Модел: ДАНИ@ IVET FASHION

Благодарим за любезното съдействие на хотел Arena di Serdica.

Официален партньор за осъществяване на поредицата:

 

Още: 
РО(К)ЛИТЕ на пролетта!

Коментари: 13

L
lahna (2012/05/19 / 10:41)
Много смело и първосигнално. Може би трябва второ оглеждане. И кротко с неоновите цветове. Може би само единият. Харесах белия костюм с шарените клъч и сандали. Там всичко е точно. Лъха студ. Монахинята не. Сори. Успех !
Елена (2012/05/19 / 10:29)
На мен ми харесва много. Не познавам момчето, но намирам инициативата за повече от добра и смятам, че точно това е пътя на модата оттук насетне. Поздравления и за View Sofia!
B
budimir metalnikov (2012/05/18 / 19:04)
сега ме карате да приказвам,за нещо,което дълго време умишлено се пазех,заради много добро чувство към самия фотограф..но последната сесия за andrews въпреки,че фотохрафски е реализирана добре,като осветление,разработка на цветовете-тя е изцяло безидейна..човек,ако не е във фешън може да заснеме една сесия и на следващата вече угасва..няма какво да каже и затъва в папмерия.. много често дизайнера е този,който е добре да снима..не случайно сега hedi Slimane ще снима itself also ad camps of YSL.
B
budimir metalnikov (2012/05/18 / 18:57)
ако трябва да направите сесия инспирирана от духа ,формите на православни гръцки монаси да няма да снимате 1 към едно техния атил и текните аксесоари и бради и клепало.да снима гейши ли...аз се съмнявам днес,че дори самите гейши изглеждаш като 1000% гейши..израел ..в ерусалим..попитах къде мога да ям нещо кашерно:един евреин ми каза:в някой скъп американски хотел..това е храна за американскиъте туристи,атракция..2.момент.защо и поради какви основания сте с очакване тук да видите сесии сякаш сте си купили vgue(new yorker също е на conde nast ) та те във големите списания спряха с тези извънземни сесии..имам vogue,Harpers and queen ot perioda 1986-1992 сессите ги снимат маплеторп и все такива велики фотографи..по 10 сесии на списание,от 400 листа..днес не е ака..я в дамския виг хванете 2 сесиийки я не..онези,дето имат на първите си 50 страници реклами на всички големи къщи и марки се стискат да снимат fashion,view sofia прави това friendly.. да даде дружески трибуна на някой млад дизайнер,стилист..да не би да очаквате още с първия му или 3 тия му опит да постигне олимп..mapplethorpe съм го изучавал много подробно..около 10 г самия робърт дори не може да снима като 2ро разреден фотограф-спасяват го ексцесните му кадри.. до 1985 никой не казва за него,че е дори е добър фотограф..то е вътреведомствена тайна.. .и когато снима за богати списания голям екип от асистенти реализират идеите му,които САМИТЕ ИДЕИ наистина са добри..но така правят и много дизайнери..
M
mina (2012/05/18 / 11:01)
Mia Lennon, много плоско същество си... как пък не видя големите прекрасни снимки, ами гледаш само Сердика! Евала на тях, е подкрепят смислени проекти, не конкурс МИС "Коя е ПО ПО ТЪПА"! Поздравления, ViewSofia!!!
M
Mia Lennon (2012/05/18 / 09:28)
няма нищо свързано с гейшите, изобщо не се уловили стила + ЕДНА ГОЛЯМА РЕКЛАМА ЗА serdika center. пфу! и сега сигурно ще ми и изтриете коментара....предвидимо!
B
budimir metalnikov (2012/05/17 / 20:18)
http://en.wikipedia.org/wiki/The_New_Yorker вероятно има някакъв label after the famous magazine?
K
Karamela (2012/05/17 / 16:10)
Просто прекрасно! Нямам думи!
V
Vintage queen (2012/05/17 / 14:03)
Харесвам изпълнението, но още повече харесвам идеята!
P
plamy23 (2012/05/17 / 13:27)
Уникален е Иво :)
K
Kris (2012/05/17 / 12:43)
BRAVO!
W
wawa (2012/05/17 / 11:16)
Много красива сесия! Браво! А клъчът на BSB и тренча на MaxMara направо си ги заплювам! :)
P
prolet (2012/05/17 / 10:39)
Ивайло е страхотен, креативен и много артистичен. Моден откривател! Модата не е просто дрехи.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.