Следва

ИДЕАЛНИЯТ МЪЖ

Уилям и Хари: С баба шега не бива!

27-годишният принц Хари споделя, че в тесен семеен кръг кралица Елизабет Втора е "просто наша баба". От своя страна 29-годишният принц Уилям е признал, че от малки с брат му са научили урока, че с баба им "шега не бива"...

People of art преди 11 години

Американската журналистка Кейти Курич успя да се докопа до принцовете Уилям и Хари и взе от тях едно от редките интервюта, които те дават. То изцяло e посветено на взаимоотношенията им с тяхната баба - кралица Елизабет Втора по случай диамантения й юбилей.

Откъси от специалната програма на телевизия Ей Би Си, озаглавена "Истинската кралица през погледа на близките й", показват как принцовете отговарят на въпроси за една от най-важните жени в живота им.
  

Имайки предвид редките медийни изяви на Уилям и Хари, темата явно е близка до сърцата им, за да се съгласят да направят изключение. За интервюто Кейти Курик се е срещнала поотделно с принцовете.

27-годишният принц Хари е споделил с Кейти Курик, че в тесен семеен кръг кралица Елизабет Втора е "просто наша баба". От своя страна 29-годишният принц Уилям е признал, че от малки с брат му са научили урока, че с баба им "шега не бива".


На въпрос дали кралицата е приела поканата му за приятелство във Фейсбук, Хари е отговорил: "Не, не е. Защо, да не би с вас да се е сприятелила?"

Журналистката на свой ред се е пошегувала, че се надява след интервюто и това да се случи. Страницата във Фейсбук, визирана от Кейти Курик, всъщност е посветена на британската монархия, но на корицата й има снимка на кралица Елизабет Втора. Страницата в социалната мрежа съществува от ноември 2010 г. и се следи от над 530 000 души, които желаят да научават новостите около кралското семейство, публикувани от екипа на Елизабет Втора, отговарящ за връзките с обществеността, информират от БТА.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра