Следва

Всичко, от което се нуждаем

We love: Архитектурните високи обувки на Heavy Machine

Малко ни приличат на пролетните вдъхновения на Balenciaga, но някак с по-характерен индивидуалистки почерк...

All fashion преди 11 години

Малко ни приличат на пролетните вдъхновения на Balenciaga, но някак с по-характерен авангарден почерк. Архитектурните обувки на младия (основан през 2009-та година) лейбъл Heavy Machine са като свежа глътка чувство за хумор тази пролет.

Цветовете са сладоледени, но се съчетават чудесно с горчица, кафяво и черно и направо си ги представяме с пастелни джинси или рокля в чисто бяло, за да ги откроим. 

Харесваме смелостта и закачливата доза сексапил в дизайна и силната им сякаш неизчерпаема фантазия за цветовете и формите. 

В концепцията на младия бранд е заложено именно това - че са тренди, но в никакъв случай не и за всеки, изискват особен и различен поглед към тенденциите, но в същото време са женствени и много-много градски.

Цялата пролетна колекция е тук, цените им са межди 300 и 700 долара, но пък всеки чифт е неповторим. 
 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.