Следва

Петте любими парчета на Моисей

Петъчна доза СЕКС: Радостин Стойчев

Всъщност, ние никога не сме крили пристрастията си към него, а и не е имало защо. Дори с невъоръжено око се ...

People of art преди 11 години

"Аз не мога и не искам да бъда симпатичен на всички." – каза Радостин Стойчев само преди дни, когато българската федерация по волейбол взе безумното за нас решение да го отстрани от поста старши-треньор на българския национален отбор, и с категоричността и мъжкарското поведение ни накара да го харесаме още повече.

Всъщност, ние никога не сме крили пристрастията си към него, а и не е имало защо. Дори с невъоръжено око се вижда, че Радостин е в основата на сериозните успехи на националния ни тим и е безспорно доказан треньор и прекрасна личност. Освен това е и човек с изключителен интелект и благородство в сърцето, което си е една наистина достойна за уважение черта.

Тези дни пък заради случващото се с него, образът му многократно ни изскачаше от всеки сайт, вестник и телевизия, а това си беше бая време прекарано с него, напълно достатъчно, за да го разгледаме малко по-обстойно и детайлно. Т.е. да видим не човека, а мъжа...

А в случая той е висок, строен, с плътни устни, широки рамене, прошарена коса, сини очи и с доказано големи възможности... в спорта.



Казват, че синеоки мъже като него са силни и студени, но са безкрайно креативни в секса... Лично ние нямаме абсолютно нищо против тази комбинация, а имайки предвид и това, че е притежател на голям нос, без да пренебрегваме големия му талант в спорта, сме с две ръце „ЗА“ това точно той да ни „тренира“ - нас и Националния.

И може би това горното никога нямаше повече да ни се случи, ако Радостин Стойчев не бе устоял на изкушението да каже „Никога повече”, а прие предложението да се завърне на поста в името на отбора. Отдадеността му на тима е поредното доказателство, че наистина си заслужава мястото на треньор – не само заради резултатите, които постига, а и заради жеста, който прави към момчетата си, въпреки всичко. Малко такива рицари останаха...

Женен с две деца, старши-треньорът на националния отбор по волейбол е петъчната доза СЕКС, от която се нуждаем - силен ръководител, мъж на честта и на отбора, търпелив и интелигентен.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра