Следва

10 любими факта за Барбра Стрейзанд

Седмичен ХОРОСКОП - 21 - 27 май

Близнакът може да реализира тайните си замисли, затова трябва да е мъдър и предприемчив повече от обичайното. В началото на...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Остави илюзиите настрана!


Ако си доволен от себе си ще се намираш в хармония с околния свят, а това е правилната позиция за теб сега. Постарай се по-дълго да запазиш това състояние. Вътрешното спокойствие се отразява отлично и на външния вид.
Възползвай се от благоприятното стечение на обстоятелствата през тази седмица и се опитай да реализираш планове, за които преди не си бил готов. Използвай подкрепата на близък приятел, в който си уверен на 100%. Ако все още не си намерил половинката си не изпадай в сладки илюзии при среща с интересен човек – ситуацията може да се развие по съвсем друг начин

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Хубаво е да си оптимист!


Очакват те много преговори и срещи – убеди се, че правилно си разбран, за да избегнеш бъдещи затруднения. Не позволявай безпочвени мисли и съмнения да те безпокоят – преди да повярваш на слуховете изясни кой е източникът им.
Правилното отношение към здравето ще се отрази великолепно и на вида ти. Отличното ти настроение и позитивното отношение към живота ще бъде забелязано и оценено от околните.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Мисли креативно!

Може да реализираш тайните си замисли, затова бъди мъдър и предприемчив повече от обичайното. В началото на седмицата е важно да се появиш пред публика с цялата си красота и да блеснеш с нови умения и идеи. Късата черна рокля в комбинация с изящни обеци, интересна гривна или подходящо колие е идеалният избор във всяка ситуация. Несвойствената ти импулсивност в петък ще разклати отношенията с близките.

РАК 22.06 – 23.07

Сложи в ред косата си!


Добри дни за поход по магазините са вторник и събота. Можеш да направиш прекрасни покупки за косата си – балсами, мусове, гелове, фуркети, панделки или сешоар с множество приставки и термо-ролки. Поеми си въздух.
Покрай спортната зала, басейна и масажния салон съществуват много интересни и полезни неща. Прочети нашумял роман, посети театрална постановка – и не само ще изглеждаш модно, но ще можеш да поддържаш моден разговор.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Внимавай с парите!


Остави на време своята самонадеяност и се вслушай в мнението на партньора, тъй като сега това е ключът към позитивното развитие на събитията. Необходимо е да търсите духовно родство, да помечтаете заедно за светлото бъдеще.

През тази седмица в деловите отношения потърси нови перспективи. Очаквай предложение от страна на деловите партньори, но финансовата страна на въпроса и договорите, сега е по-добре да се обсъждат само устно, не подписвай важни споразумения в тази област. С парите през този период е необходимо да се отнасяш по-внимателно и предпазливо.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Прави компромиси!


За личните отношения не е най-добрия период. Склонен си да игнорираш интересите на партньора, което се отразява неблагоприятно на взаимоотношенията. Обръщай повече внимание на любимия, работата няма край.

Тази седмица вероятността да получиш покана за оригинална вечеря е твърде голяма. Срази с един удар и домакините и гостите с екстравагантния си външен вид. Най-печелившата идея – бодиарт, украси тялото си с цветни рисунки. Резултатът ще бъде впечатляващ!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Оранжев код в две области!


През тази седмица ще са актуални две теми. Първата е твоето собствено здраве, към което е хубаво да се отнесеш твърде внимателно и разумно. Добре е да направиш профилактични процедури. Втората тема е твоята работа и взаимоотношенията с колегите. Тук ще имаш прекрасни възможности за растеж и развитие. Ще се справяш с твърде сложни задачи, а отношенията с колегите може да се трансформират. Отнасяй се отговорно към работата и взетите от теб решения. Има вероятност през този период да завържеш интимни отношения с колеги или подчинени.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Последователност в действията!


През тази седмица натрупалите се битови проблеми, задължения и изисквания в работата няма да ти дадат възможност да видиш перспектива за развитие. За съжаление игнорирането и отлагането на задълженията по отношение на другите и даже по отношение на себе, сега няма да се получи, дошло е време да се заемеш с всички проблеми. Няма да е лесно, но точният план и неговото последователно изпълнение ще ти помогне да се справиш с всички задачи. Не се опитвай да решиш проблемите бързо и необмислено, последователният подход ще се окаже най-продуктивен.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Интересна седмица!


Тази седмица ще ти донесе множество интересни срещи, а новата информация буквално ще се излива с кофи върху главата ти. Еднообразието, скуката и депресията ще стоят далеч от теб и ако не даваш воля на егоизма си, ще се разминеш със спорове и караници. Сега няма да ти остава време за посещение на спортна зала или фитнес. Не се разстройвай в настъпващия период ще имаш много домакинска работа и толкова много ще се движиш, че едва ли ще натрупаш излишни килограми. Колкото и да си зает, храни се правилно – не по-малко от три-четири пъти на ден и за известно време забрави за диети.

Седмицата може да донесе криза в отношенията с любимия човек, обаче няма да е трудно за теб да я преодолееш. В петък не се дразни заради дреболии, а в сряда и събота запланувай вечеря с приятели.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Не прави ненужни покупки!


Не очаквай с нетърпение отпуската, за да си отдъхнеш и да се погрижиш за собствената си външност. По-добре си вземи няколко почивни дни и ги прекарай в козметичен салон или се постарай след работа да се заемеш с козметични процедури вкъщи.

Тази седмица не си струва да се заглеждаш по магазините. Те ще се превърнат само в излишна загуба на време, пари и не малко разочарования – в действителност нищо красиво, смислено и нужно няма да намериш. Ако не можеш да живееш без покупки разгледай някой Мall в сряда, но не се надявай да намериш нещо изключително.

В живота не всичко върви гладко, а щастието идва случайно. Любимият човек ще те зарадва с интересни предложения в края на седмицата.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Пролетно отслабване!


Ако ти е омръзнало вечно да се жалваш заради излишните си килограми, дошло е време за решителни действия. Престани да търсиш претекст и в близките няколко дни непременно се запиши на басейн или танци. И не се притеснявай – ще ти бъде трудно само в началото. Контролирай емоциите си, в противен случай неприятностите са ти гарантирани. В любовта може да проявиш ревност, взискателност и егоизъм – качества, които не са за предпочитане. Ако се спреш и обмислиш действията си, може и да не обидиш партньора си, а да подобриш отношенията си.

РИБИ 20.02 – 20.03

Отстоявай себе си!

Тази седмица не е необходимо да игнорираш естетическите си предпочитания, както и други уникални твои
качества. Всичко ще се нареди благополучно, ако отстояваш възгледите си. Възможно е в близките няколко дни да имаш малки проблеми с кожата, които трябва бързо да решиш. В тази ситуация си припомни за ползата от меда и собственоръчно си направи няколко маски с негово участие. Например за предпазване от бръчки е подходяща медно-яйчна и медно-ечемична маска. А за кожа, която има нужда от овлажняване, непременно ще помогне маска с мед и лимон или мед и мляко.

Невероятен глас и тяло и хиляди обезумели почитателки. Да, това е той - Лени Кравиц. Роден на 26 май, 1964 година в Бруклин, Ню Йорк, екзотичният мулат, който носи гените на руски евреин тв продуцент и актриса от бахамски произход, има благоприятна съдба - израства като професионалист сред големи величия на джаз музиката като Дюк Елингтън, Сара Вон, Каунт Бейси, Ела Фицджералд и Майлс Дейвис, които са приятели на родителите му.

Фантастичен, артистичен, секси, зодия Близнаци. 

More Astro