Следва

Ellery Есен/Зима 2013

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Роклята на Вега на премиерата на "Мадагаскар 3" в черно-бяло и със секси отвор отпред скри шапките на всички ....

All fashion преди 11 години

Последната колекция на Reece Hudson

Рийз Соломон е неприлично млада, за да е толкова успешна. Прави клъчове и малки чанти, а хората с усет към индивидуалното и различното се изтрепват да ги купуват.

Намираме, че има защо.

Първо, те не си приличат една с една, второ - изработени са ръчно и много им личи, че майсторът умее да прави това добре, и трето - последната, вече актуална колекция за есента на годината е факт и е буквално фантастична.
Клъчовете са леко футуристични, причудливи, но и видимо удобни и ние се влюбихме.

Както в тях, така и в авторката - американската еврейка Рийс, чиято фирма Reece Hudson започваме да следим съвършено внимателно.

Честит рожден ден, Емануела



45-годишният рожден ден на другото име на френската изисканост и разбиране за мода - Емануел Алт на 18 май, е добър повод да си припомним в лека ретроспекция нейния стил и нейното толкова френско умение да е интересна, без да се натрапва.

Фина, изящна, гримирана леко и то само с черно на очите, тя вече година е шеф-редактор на френския Vogue и, трябва да признаем, списанието се развива повече от добре.

Ние обаче сме повече фенове на неподражаемия, много лек, изящен и неизменен стил на Алт, в който скини джинсите, добре скроените сака и манта, черните тениски и ботите на ток са абсолютната класика, за които можем само да кажем, че стоят перфектно на слабата й фигура и 100% сигурно - не изискват никакво усилия сутрин преди излизане да се комбинират и облекат така, че да се постигне перфектния fashion easy look.

Честит рожден ден на патерица и браво за този неизменно перфектен и толкова твой стил, Емануел Алт.

Виж>>

Голата истина във Vogue Германия



Петер Линдберг снима серия от черно-бели фотографии за юнското издание на немския Vogue, като идеята е да се покажат нормални, красиви, здрави жени така, както изискват правилата на максималната естественост. В серията се виждат модели като Надя Ауерман, например, но също и актриси - Нина Хос, фотографи и т.н. Всички те са в различна степен съблечени и са допринесли за един елегантен и красив резултат, в който реверансът кам истината е повече от модерен, той се превръща в необходимост. След тези кадри имаш нужда от почивка за очите и душата, толкова засищащи са те.

Снимките на Линдберг са част от инициативата на Vogue - Health Initiative, която ангажира 19-те чужди издания на американската библия да публикуват портрети на здрави жени на страниците си. Ето защо юнските издания на Vogue са посветени на здравето и добрия тонус: в американското издание са снимани жени от олимпийския отбор, във френското - Жизел Бюндхен дава съвети за добра форма и т.н.

Виж>>

Ellery  Есен/Зима 2013



Ellery направиха пауза от сезон и половина, но това, което предлагат за Есен/Зима 2012, направо ни порази. 
Еклектично-класически комбинации, толкова up-to-date, че с успех могат да сформират един изключителен, модерен и съвременен, интересен гардероб, без да се налага да се добавя или изважда нещо.

Силуетите в каталога на марката ни впечатлиха супер приятно, като визираме освен модела, още стойката, стилистиката на косата, бижутата, всичко.

Браво, австралийци!

Виж цялата колекция тук>>

Паз Вега на премиерата на "Мадагаскар 3"



Паз Вега и тази великолепна снимка на Ройтерс.
Червено-бяло-черно - комбинация, преливаща от страст.

Роклята на Вега на премиерата на "Мадагаскар 3" в черно-бяло и със секси отвор отпред скри шапките на всички присъстващи.

Изключително елегантно творение на Stephane Rolland couture, невероятна индивидуалност, перфектен избор.
 

More All fashion