Следва

Седмица на легендарните герои завладява ефира на КиноНова

Like: Мaрк Зукърбърг взе, че се ожени!

Бащата на социалната мрежа Facebook се ожени за дългогодишната си приятелка Присила Чан на скромна церемония и 948,832 души харесаха това...

People of art преди 11 години

Като по поръчка за седмицата, която сме посветили на едно от най-прекрасните изживявания в човешкия живот, а именно СВАТБАТА, създателят на Фейсбук - Марк Зукърбърг взе, че се ожени!


Бащата на социалната мрежа каза "ДА" на дългогодишната си приятелка Присила Чан на скромна церемония в двора на къщата им в Пало Алто, Калифорния, пред по-малко от стотина души.
 

Двамата запазили в пълна тайна случващото се и всъщност присъстващите гости дори не подозирали, че ще се озоват на сватба отивайки на организираното от влюбените тържество, по повод дипломирането на 27-годишната Чан.



 

Разбира се, веднага след като двамата узакониха връзката си, те актуализираха и семейния си статут във Фейсбук. Зукърбърг сподели със своите приятели и последователи в мрежата и снимка от сватбеното тържеството, на която, както подобава за един младоженец, той е облечен в костюм.


На кадъра до него е и Присила, облечена в прекрасна елегантна бяла рокля без ръкави, с дантелено деколте и с романтичен прозрачен воал за разкош.


От своя страна говорителката на Зукърбърг реши да издаде, че дизайнът на пръстена на булката е бил проектиран лично от младоженеца. 





Сватбата на Марк и Присила се случи в края на една от най-важните седмици в живота и на двама им. Освен, че властелинът на социалните мрежи навърши заветните 28 години в същия ден, когато Присила Чан се дипломира в медицинския факултет на Калифорнийсикя университет, той пусна и акции от компанията си на борсата, което веднага го нареди и в листите на едни от най-богатите млади хора на планетата (29-тия най-богат мъж в САЩ). 



 

Влюбените се срещат преди повече от девет години в Харвардския университет, където бъдещият милиардер основава и Facebook.

 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра