Следва

За късмет на булката

МИНАЛОТО: Най-прочутите сватбени рокли на XX век

Дантелени воали, шлейф от сатен или просто бял костюм – това са само част от приказните тоалети на най-емплематичните булки на ΧΧ век

All fashion преди 11 години

Има ли нещо по-красиво от старите снимки, запазили красотата на цяла епоха?

Да, и това са кадрите от булченски рокли на знаменити красавици, чийто стил се е доказал като пример десетилетия наред.

Независимо дали са актриси (Одри Хепбърн, Елизабет Тейлър), кралски особи (кралица Елизабет, принцеса Даяна) или пък президентши (Джаки Кенеди, Хилари Клинтън), те също са били булки поне за един ден и са изпитали треската от това важно решение, и особено от избора на рокля.

С тоалети, чиито дизайн е вдъхновение за всички днешни звезди и звездички, те ни разкриват великолепието на това да си перлата на церемонията.

Дантелени воали, шлейф от сатен или просто бял костюм – това са само част от приказните тоалети на най-емплематичните булки на ΧΧ век.

Върни се в годините назад заедно с нас и със сигурност ще почерпиш вдъхновение от чаровниците, неслучайно наречени „модни икони”.

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.