Следва

NEWS: Oт белия килим на Billboard Awards 2012

Седмица на легендарните герои завладява ефира на КиноНова

 „Атила – вожд на хуните”, „Елена от Троя” , “Спартак” ...

Movies & TV преди 11 години

 Епични истории и легендарни герои ще покорят ефира на КиноНова следващата седмица (28 05 – 03 06). Всяка вечер, от 21.00 ч., зрителите ще могат да проследят няколко зрелищни заглавия и ще станат свидетели на драматични събития, безстрашни подвизи, истории за любов, битки и геройски съдби.

С класическото заглавие „Атила – вожд на хуните”, Джерард Бътлър ще даде старт на епичната седмица. Актьорът ще влезе в ролята на един от най- легендарните и велики вождове в историята – Атила. В понеделник и вторник вечер, могъщият владетел ще бъде най-голямата заплаха за Римската империя и ще се опита да завоюва колкото се може по-далечни територии.


В сряда и четвъртък филмът „Елена от Троя” ще проследи живота на Елена – жената, станала причина за Троянската война и потопила хиляди кораби. Лентата ще разкаже за любовта й с Парис и последвалата десетгодишна епична битка между Троя и Спарта.
 

Горан Вишнич ще бъде Спартак в едноименната лента, която КиноНова ще излъчи в петък и събота. Множество битки, обрати и борба на живот и смърт ще пренесат зрителите във времената на най-голямото робско въстание в историята на Рим.

Легендарната седмица ще завърши далече на изток с китайския екшън „Банкетът”. В неделната вечер филмът ще разкаже за интересните взаимоотношения между различните династии в източна Азия и ще проследи съдбата на един млад наследник, търсещ справедливост.

Седмица на легендарните герои по КиноНова – всеки ден от 28 05 до 03 06, от 21.00 ч., само по КиноНова

More from View Sofia

More Movies & TV