Следва

Какво носят звездите... чарлстон джинси

"Обичам те", казаха косите ми. Най-красивите идеи как да подредим косата в сватбения ден

Когато всяка букла казва "Да", и всеки кичур нашепва "Обичам те,,,". Косата на булката е в топ 3 на най-важните компоненти, за да е принцесата на бала най-красива на света...  и не само според нас. И младоженците смятат така.

преди 11 години

Първо: Красивата прическа е задължителна за самочувствието.
Второ: Той винаги ще я помни.
Трето: Спокойно я слагаме в графата на аксесоарите. Нищо, почти, не е прекомерно. Нищо не е прекалено тържествено. Нищо не е прекалено смело. Всичко в този ден е ок, стига да кара душата ти да ликува.

Вече подробно насладихме очите и мечтите си с всичко важно за роклите и костюмите на булките през този сезон с подробната селекция булчинските рокли за този сезон, сега е времето, в нашата сватбена седмица, и на предложенията за фантазиите на косата в сватбения ден.

Дали изборът ще падне върху сложна прическа, стегнат класически или небрежен момичешки кок или просто върху пуснати къдрици, зависи от темперамента, мястото, времето, дрехата, обувката и още сто неща. Най-важното е да ни прави щастливи. Защото нищо не бива и не може да ни стяга, притеснява или колебае в този най-прекрасен момичешки ден. 

Това е, което избрахме от предложенията на дизайнерите за пролет-лято 2012. Наслаждаващо и вдъхновяващо преживяване, с напълно отворен край. След тези идеи има поне още 101, които са само в твоите мечти и са най-красивите за теб. И само за теб!

Галерията е горе.

 

More